Az Olympiakosz ötszörös görög bajnoka a Fradira voksol

2024. február 14. 18:11

Megyeri Balázs szerint a kiegyenlített erőviszonyok ellenére kiharcolja a továbbjutást a Ferencváros.

2024. február 14. 18:11
VARGA Barnabás

„A Fradi az esélyesebb a továbbjutásra” – jelentette ki Megyeri Balázs a Metropolnak. A kapus szerint, aki 2010-től öt éven át védte az Olympiakosz kapuját, és ezalatt öt bajnoki címet, valamint három görög kupát nyert, manapság „káosz” uralkodik az Olympiakosznál. Ezért hiába kiegyenlítettek az erőviszonyok a két klub között, a Ferencvárost tartja esélyesebbnek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Azt is hozzátette ugyanakkor, hogy a görög rekordbajnok nagyon jól igazolt a télen, komoly játékosokkal erősödött. Arról is beszélt, hogy 

pokoli hangulatra kell számítaniuk a ferencvárosiaknak,

hiszen a pályabezárások miatt valószínűleg egy idő óta most lesznek először szurkolók a lelátókon. Megyeri szerint jelentős nyomás van a görög csapaton, hiszen „az Olympiakosz csak úgy tudja elfogadhatóbbá tenni, ha valami számottevő eredményt tud elérni a nemzetközi kupában, mert a görög bajnoki cím a nagy ponthátrány miatt már elúszni látszik.” Elárulta, hogy még mindig kötődik a Ferencvároshoz, de ha nem így lenne, akkor is a magyar csapat továbbjutásának szurkolna, és abban reménykedik, hogy szoros küzdelemben, de meglesz a továbbjutás.

A Ferencváros február 15-én az Olympiakosz Pireusz otthonában lép pályára a labdarúgó konferencialiga rájátszásának első körében. A visszavágót egy héttel később, február 22-én a Groupama Arénában rendezik.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
italosiparos
2024. február 14. 19:15
Megvágjuk őket 2-1-re. Hajrá Fradi!
files32
2024. február 14. 18:47
Hajrá Fradi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!