Itt a Mandiner-olvasók álomcsoportja az Eb-re!

2023. december 02. 14:11

Arra kértük olvasóinkat, szavazzák meg, mely országok nemzeti együtteseit látnák szívesen válogatottunkkal egy csoportban a 2024-es Európa-bajnokságon. Íme az eredmények!

2023. december 02. 14:11
A 2024-es UEFA labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos logója

December 2-án, szombaton rendezik a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását, és a magyar labdarúgó-válogatott viszonylag kedvező helyzetben van, ugyanis a második kalapból húznak majd minket. A biztató kép azonban csalóka lehet, hiszen amellett, hogy az első kalapban a világ legjobbjai közé tartozó csapatok szerepelnek  (a házigazda németek mellett ott van a 2016-os győztes portugál és a vb-döntős francia nemzeti együttes, valamint a belga és az angol válogatott is) van néhány bivalyerős válogatott, amely az Eb-selejtezőkön gyengén szerepelt, így a harmadik és a negyedi kalapból akár őket is sorsolhatján velünk egy csoportba.  

Ott van például Hollandia, Olaszország, Szerbia és az Eb-részvételt az utolsó meccsen kiküzdő tavalyi vb-bronzérmes, Horvátország. 

Olvasóinkat a napokban arra kértük, szavazzák meg, melyik kalapból melyik együttest választánák válogatottunk ellenfeléül a csoportkörre. Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket válaszával és elmondta a véleményét! 

Az Önök szavazatai alapján tehát a magyar válogatott számára az alábbi összetételű csoport lenne ideális a 2024-es Európa-bajnokságon:

  1. Németország
  2. Magyarország
  3. Szlovénia
  4. valamely pótselejtezőn bejutott csapat

A részletes eredményeket ebben a cikkben tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Arról, hogy mi milyen ellenfeleknek örülnénk legjobban, itt olvashat bővebben:

Ezt is ajánljuk a témában

Pár órán belül kiderül kik lesznek a magyar labdarúgó-válogatott csoportellenfelei a 2024-es Eb-n, ugyanis 18 órakor kezdetét veszi a csoportsorsolás. Az eredményekről természetesen mi is beszámolunk majd!

Nyitókép: UEFA

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!