Videó: így néz ki a plovdivi stadion és környéke a bolgár-magyar előtt 3 nappal

2023. november 13. 15:02

Nehéz elképzelni, hogy itt csütörtökön focimeccset lássunk.

2023. november 13. 15:02
null

Amint arról hétfőn kora délután beszámoltunk, nem járult hozzá a második legnagyobb bolgár város, Plovdiv önkormányzata ahhoz, hogy csütörtökön a város Hriszto Botev nevű stadionjában rendezzék a mieink szempontjából sorsdöntő Bulgária-Magyarország összecsapást.

Ezt is ajánljuk a témában

A döntés Plovdiv polgármesterének aláírásán múlt. A sportal.bg hétfői videójából kiderül, hogy miért nem engedélyezte Kosztadin Dimitrov az összecsapást: 

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételeken jól látszanak a stadion körül leparkolt munkagépek, építési eszközök. Emellett a hírek szerint a rekonstrukció alatt álló tetőszerkezet sem biztonságos annyira, hogy meccset lehessen rendezni. A magyar válogatott mindenesetre nem foglalkozik a hírekkel, és az UEFA bejelentésééig úgy készül, hogy pályára lép november 16-án 18 órától, annál is inkább, mivel a bolgár szövetség szerint maga a pálya játékra alkalmas.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 14. 02:31
"Ehetős Odó ➜ iimre nov. 13. 19:05 Nem Eötvös-cirkusz ez, hogy »Van másik...«." Itt egy életszerűnek tűnő magyarázat: https://telex.hu/sport/2023/11/13/bolgar-magyar-selejtezo-meccs-helyszin
iimre
2023. november 13. 22:18
"Ehetős Odó nov. 13. 19:05 Ezen az acélszerkezetű lelátólefedésen még van 4-5 havi munka. Mármint magyar kivitelezőnek. Bolgárnak két év." Gondolom elsősorban nem a fedetlen lelátó jelenti a problémát, hanem a pálya megvilágításának hiánya…
citromosParizer
2023. november 13. 21:47
"a bolgár szövetség szerint maga a pálya játékra alkalmas" ez olyan, hogy egy tropára lőtt és kiégett 10 emeletes roncs panel 9. emeletén van egy önmagában nézve lakható lakás, a pusztulat közepén :D a bolgároknál már csak az UEFA a szánalmasabb. Csányinak sem a tökét kellene vakargatnia, ez pont az a helyzet, amikor már rég a cipőjével kellene csapkodni a pulpitust, mint Hruscsov az ENSZ-ben :D de ő megint hallgat, mint minden esetben, amikor ki kellene állnia a vezetőnek...
salátás
2023. november 13. 20:23
bakker hol vannak a folyton stadionozó fasszopók? egész nap eligazítás volt,vagy lebetegedett az egyszem kommenterük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!