A futball és a boldogság újra beköltözött a magyar otthonokba

2023. november 21. 21:12

Akárhogy lesz, immár kész a leltár. Játszottunk, együtt nyertünk – és ebbe más is belehalt már.

2023. november 21. 21:12
null
Hrutka János
Hrutka János
Index

„Nem utolsó sorban szeretném megköszönni mindazok munkáját, akiknek napi fáradozása nem annyira látványos, mint egy utolsó percben szerzett győztes gól. Azonban nélkülük, a sok háttérben dolgozó szakember nélkül most nem állhatnék itt előttetek. Köszönöm a válogatott stábjának, a masszőröktől az edzőkön át a szervezéssel foglalkozókig mindenkinek. Köszönöm a Puskás Aréna összes dolgozójának, hogy ilyen varázslatos otthont teremtenek nekünk folyamatosan. Számtalan ember dolgozik azon, amit mi úgy hívunk: futballmérkőzés. Köszönjük az MLSZ vezetésének, hogy egy-két rosszabb választásukat belátva immár ilyen hosszú ideje biztosítanak minden feltételt az eredményeinkhez és időt Marco Rossinak az alkotáshoz. Kérek szépen egy óriási tapsot a háttérben mindent megtevőknek, köszönjük az alázatos munkájukat.

Aki mást akar, mint mi most van, az kényes bőrét gyáván nem óvja. Én pedig még ennél is többet akarok. Akkor is, ha sokat foglalkoztat a gondolat, hogy hol lehet ennek a csapatnak a plafonja, a teljesítőképességének felső határa. Meddig száguldhat még felfelé ez a pályaív?

Megduplázódott a top bajnokságban játszóknak a száma, a harmincadik helyen állunk a világranglistán, Európában a 17. legjobb válogatott a miénk. Lesz ez még jobb is, ebben biztos vagyok! Azonban ehhez még több siker és segítség kell majd nekünk. Leginkább az utánpótlás részéről. Ugyanúgy, mint a lelátó, a csapatunk is megmutatta sokszínűségét: itt mindenki családra, összefogásra és sikerekre lel. De a felhőtlen öröm csak a fiatalabb generációkkal együtt lehetséges.

Akárhogy lesz, immár kész a leltár. Játszottunk, együtt nyertünk – és ebbe más is belehalt már.”

Nyitókép: Kurucz Árpád/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dirty666
2023. november 23. 12:12
Kétszínű patkány, dögölj meg!
Csomorkany
2023. november 22. 07:47
Taps ment. Jár. Mindenkinek.
states-2
2023. november 22. 04:37
Hát nem mindegyik otthonba, mert a komcsik gyászolnak. Ami nem akármilyen elégtétel azután, hogy 13 évig stadionoztak.
Búvár Kund
2023. november 21. 22:08
Rohadjál meg papírzsákba te buzi gennyláda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!