„Szerb nő szült téged, te söpredék” – durván nekiestek a szerb szurkolók Kerkez Milosnak!

2023. szeptember 12. 17:42

A 19 éves sportoló korábban úgy nyilatkozott, mindig Magyarország volt neki az első.

2023. szeptember 12. 17:42

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, csütörtökön 2-1 arányban legyőzte a magyar válogatott Szerbiát az Eb-selejtező csoportmeccsén. A magyar csapatot erősítette a 19 éves vajdasági származású Kerkez Milos, akit nem szívesen fogadtak a szerb szurkolók.

Ezt is ajánljuk a témában

A sportoló egyik Instagram bejegyzése alatt több támadó komment is megjelent, ami arra irányult, hogy árulónak tartják a szerbiai születésű fiatal labdarúgót.

„Azért jöttél, hogy a hazád ellen játssz? Minden magyar közül te vagy a legnagyobb magyar. Szerb nő szült téged, söpredék”

 – olvasható az egyik hozzászólásban. 

Mások azt írták:

„Magyarország csúcsa! Mennyiért adtad el a nemzeted?? Ó, a francba!”; „Miért nem lőttél öngólt?”; „A Vajdaság szerb és sosem lesz magyar.”

A bejegyzés alatt a magyar szurkolók védelmükbe vették Kerkezt, aki tavaly úgy nyilatkozott Magyarországról:

„Mindig Magyarország volt az első! Édesapám és a magyar nagymamám is ezt szerette volna, és miután én is, így nem volt kérdés. Már egészen fiatalon, tizennégy évesen eldöntöttem, ha egyszer odáig jutok a karrieremben, magyar válogatott szeretnék lenni. Arról nem is beszélve, hogy Szerbia sohasem keresett meg, Magyarország viszont már tizenöt éves koromban. Itt tisztelnek, ahogyan a családomat is, ezt sohasem fogom elfelejteni.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugatellenes
2023. szeptember 13. 09:27
Koszovó meg sose lesz szerb, köcsögök!
Horst_Tappert
2023. szeptember 13. 09:24
Lord Vader és Zsolakomarom pont az ilyen magyargyűlölő, primitív szolganépek alá szegődtek el csicskának. Igazi lakájok, kiszolgálják az elnyomó fajtájukat és leköpik őseik sírját. Ritka nagy féreg mind a kettő.
dupree
2023. szeptember 13. 08:59
Ha ez a verseny tétje akkor a szerbeknek üzenem: HA NINCS EGY SZÉKELY-MAGYAR LÉGVÉDELMI parancsnokotok SOHA NEM SZEDTETEK VOLNA LE EGY LOPAKODÓT !
Proxima Centauri
2023. szeptember 13. 07:14
Kerkez + Nego + Orbán + Styles = 4/11. Megvan a kétharmad. Halleluja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!