Ilyenkor látszik igazán, hogy a Fidesz a saját szalonrasszista univerzumában létezik

2022. december 19. 20:16

Alexandria Ocasio-Cortez, az amerikai baloldal sztárja szerint Messiék Latin-Amerika hősei.

2022. december 19. 20:16
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Alexandria Ocasio-Cortez, az amerikai baloldal sztárja szerint Messiék Latin-Amerika hősei, Németh Szilárd szerint a fehér, keresztény Európát képviselik.

Ilyenkor látszik igazán, hogy a Fidesz a saját szalonrasszista univerzumában létezik.”

 

Nyitókép: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2022. december 20. 21:23
Csak semmi szalon! Igazi!
galancza
2022. december 20. 19:13
botmixeres kata! Vonyíts ringyó! Sivalkodj, hörögj, visíts! Még, még, még! Iszonyú jó látni ahogy szenvedtek vergődtök! 4x2/3 Fidesz! Április óta az időközi önkormányzati választások döntő többségét a Fidesz nyerte! 2 napja a totálisan balos hátterű Pesterzsébeten is! Tehát vonyíts, visíts a végletekig! Ezzel a Fidesznek használsz!b Köszönjük! Éljen Bayer Zsolt! Éljen Németh Szilárd! Éljen Jeszenszky Zsolt! hajrá Fidesz!
Palatin
2022. december 20. 18:11
Az olyan apróvadak, sikamlós kártevök, mint Cseh Kata, úgy látszik könnyedén átsiklanak az unió "éberségének",.. bruhahah .... fekete lyukain. Ott minimum egy atombombának kell robbanni, hogy feltünjön valami. Persze majd lerendezik az egészet azza, hogy megnevezik a bünbakokat, aztán kijelentik, hogy "Ez egy kivételes eset volt, amit sikeresen fölszámoltunk", - amiért a fönökök majd jutalmat kapnak -, és kijelentik, hogy akik maradtak, azok kristálytiszta demokraták és jogállamisták. És folytatódik minden tovább, ahogy eddig ment. Az EU rohad, az az igazság. Arra vigyázzunk, hogy ne rohadjunk velük. Cseh Kata a botmixeres angyalcsináló, az unió üdvöskéje, újdonsült harács-milliárdos jobb, ha többet nem dugja a fizimiskáját elénk. NEM AKARJUK A KÉPÉT SE LÁTNI, TÜNJÖN EL A BALFENÉKEN ez szégyentelen, alávaló, gusztustalan fúria.
Palatin
2022. december 20. 18:06
Az argentin nagykövet, - érthetö és megbocsátható módon -, nem azonosulhat Németh Szilárd szavaival Argentínáról vagy az argentin válogatottról, még akkor sem, ha különben egyet értene azokkal. A nagykövet nem akar maga körül libernyák mocskolódókat felvonultatni. Ez azonban nem változtat azon, hogy Németh Szilárdnak nagyon is igaza van. Aki már járt Argentinában, az tudja, hogy az a legeurópaibb ország Délamerikában. Többségében "igazi" spanyolok és föleg olaszok alkotják nagy többségben a lakosságot, legalábbis a városokban. Buenos Aires a délamerikai Párizs, úgy is érzed magadat ott. Az indián öslakosságot az argentinok, hogy hogy nem, sikeresen "áttelepítették" a szomszédos országokba. Argentinát nem lehet összehasonlítani se Boliviával, se Peruval, ahol az öslakók leszármazottai valóban talán még többségben is vannak. De még Chilével, - ami igyekszik Európát koppintani -, azzal sem lehet összehasonlítani. Argentina egészen más, mint a többi spanyolul beszélö délamerikai ország, de természetesen nem akarja, hogy rasszizmussal megvádolják. Ha egy nagykövetet megkérdezel, az sohasem a magánvéleményét mondja, hanem országa hivatalos mantráját, azzal meg nem nyersz semmit. Ezért nagykövetet ne is kérdezz, ha valamit meg akarsz tudni. Inkább menj be egy kocsmába. Kivonat a német Wiki-böl Argentináról: Ethnische Zusammensetzung: Es wird geschaetzt, dass mehr als 25 Millionen Argentinier mindestens einen italienischen Ahnen haben. Italiener sind historisch die grösste Einwanderergruppe Argentiniens. Mehr als 90 % der Bevölkerung stammen nach der offiziellen Statistik zumindest teilweise von eingewanderten Europaeern, mehrheitlich Italienern, ab. Die hohe Anzahl von Personen, die zumindest einen europaeischen Vorfahren haben, haben einen Mythos des weissen Argentiniens hervorgebracht. Bis Anfang der 1990er Jahre ging man von einem Anteil der Mestizen – Nachfahren sowohl von Europaeern als auch von Indigenen – unter 10 % aus. Nach neueren Erkenntnissen ist deren Anteil jedoch weitaus höher. Neuere genetische Untersuchungen ergaben zwischen 53 % und 65 % europaeisches, 31-40 % indianisches und 4 % afrikanisches Erbgut. Diese Diskrepanz wird darauf zurückgeführt, dass die Mestizen früher unter einer starken Diskriminierung zu leiden hatten und sich daher als "Weisse" deklarierten. In Argentinien haben geschaetzt 300.000 Menschen eine Roma-Abstammung, von denen zahlreiche wegen Diskriminierung und fehlender kultureller Förderung ihre eigene Kultur aufgegeben und sich assimiliert haben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!