Viccelni próbáltak Kósával, de nem vette a lapot

2017. április 29. 11:57

A DIGI Sport műsorvezetője a MOB egyik elnökjelöltje kapcsán poénkodott Soros Györggyel, de a korcsolyaszövetség elnökeként jelen lévő Kósa Lajos teljesen komolyan vette a felvetést.

2017. április 29. 11:57

A DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt kedden reggel Kósa Lajos, de ezúttal nem mint a Fidesz frakcióvezetője, hanem mint a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke. A téma a Magyar Olimpiai Bizottság közelgő tisztújítása volt, melynek elnöki tisztségéért ezúttal hárman is indulnak, köztük Kulcsár Krisztián, aki jelenleg a Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója Lausanne-ban.

Ennek kapcsán próbált meg Kósával viccelni a műsorvezető, amikor azt mondta: „Esetleg fennáll a veszélye, hogy ha valaki Svájcból jelentkezik, hogy ő is Soros György ügynöke. Hogy állítsuk meg Lausanne-t.

Kósa Lajos azonban nem vette a lapot, és hogy ez a beszólást csak viccnek szánták, ehelyett teljesen komolyan magyarázni kezdett arról, hogy hát ez azért nem valószínű, mert Soros Györgyöt nem érdekli a sport, és hogy ennyi erővel a műsorvezető emlegethette volna Simicska Lajost, Puch Lászlót vagy az MSZP-t. Sőt: a műsorvezető korábbi munkahelyeit – részben tévesen – is felhozta, mondván attól ő még normális embernek tartja a műsorvezető Szombathy Pált, hogy baloldali kormányok alatt dolgozott a köztévénél.

Szombathy a végén azért felhívta Kósa figyelmét arra, hogy a sorosozás csak egy vicc volt, amire Kósa azt válaszolta: „Ja, értem.”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karajos
2017. május 01. 06:36
A baj ott volt, hogy Kósa komolyan vette ezt a magát riporternek nevezö alakot. A végén ki állt ott letolt gatyával és próbálta magát kihúzni a csávából azzal, hogy "ez csak egy vicc volt"? Tudod kivel viccelj, Szombathykám?
Sir Galád
2017. április 30. 11:55
Vigyázni kell, mert már viszket a tenyere Kósának, holnap behívják a szovjet, akarom mondani orosz tankokat, aztán nézhetünk...
pemete jakab
2017. április 29. 21:45
"Viccelni próbáltak Kósával, de nem vette a lapot" Lajos, ha valamit nem értesz, akkor jolly jokerként jöhet a fémkupak és a jólét kapcsolata. https://www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk Csak bele ne bonyolódj, kis szómágus! https://www.youtube.com/watch?v=DSnJ4BcNquU
pemete jakab
2017. április 29. 21:30
"Viccelni próbáltak Kósával, de nem vette a lapot" Hogy duplázod meg Kósa IQ-ját? Nem lehet. Kétszer nulla is nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!