Így találkozik a hagyomány és az innováció a turizmusban

2021. február 01. 21:49

A Fairmont Chateau Whistler bejelentette, hogy a közkedvelt síparadicsomban nyitja meg új butikhotelét is, mely a luxust és a természet közelségét igyekszik tökéletesen elegyíteni. Minden a minőségről szól, már a tervezési folyamatot is a Hirsch Bedner Associates (HBA) díjnyertes csapatára, a legjobb kezekre bízták. A HBA 1965 óta az egyik legprofibbnak számító cég, ha szállodai dizájnról van szó. A projekt, mintegy 14,2 millió dollárból valósult meg annak érdekében, hogy a vendégek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat élvezhessék.

2021. február 01. 21:49
null

A fényűző Fairmont Gold 96 darab felújított és tágas szobából áll, saját portaszolgálattal, valamint exkluzív társalgóval rendelkezik. Az attraktív belső tér kialakításánál szempont volt, hogy az odalátogató a szálloda melegét élvezve csodálhassa a tájat, mely erősen inspirálta az enteriőrt. A társalgóban található kőből készült kandallót helyi kézművesek készítették, egy ősi hagyománynak megfelelő technikát alkalmazva. A berendezést a művészi rusztikus és a vintage stílus jellemzi, mely az apró kiegészítőkben is megjelenik, mint a kifüggesztett fényképek, ahol a környék sí történelmét tekinthetik meg a látogatók. Színek formájában szintén az anyatermészet köszön vissza a meleg barna, az arany, az acélkék és a lágy szürke tónusaiban.

Környezettudatos luxus körülmények

A szalonban kínált kulináris élvezetek szintén az extravagánsság égisze alatt, csúcsminőségben, a tudatosságot nem feledve kerülnek az asztalra. Az ide látogatók kifejezetten a regionális gasztronómia különlegességeit ismerhetik meg, italok és ételek tekintetében egyaránt. A szezonális választékot a díjnyertes Isabel Chung séf készíti, a helyi termelőkkel együttműködve. A szálloda egyedi italkínálatában termelői borok, díjnyertes ginek és a saját részre készített csokoládé ital található, a szénsavas vagy mentes vizet a közeli Rainbow Gleccserből szűrve nyerik ki. A környezetvédelmi kezdeményezéseinek megfelelően a Fairmont Gold műanyagmentes.

Tágas terek, hatalmas ablakok, természetes anyag felhasználás jellemzi a közösségi és privát tereket egyaránt.

Aki csendes, természet közeli kikapcsolódásra vágyik, páratlan körülmények között, az biztosan megtalálja a számára tökéletes szobát vagy lakosztályt a Fairmont Gold-ban. A nyugodt feltöltődésért a különleges szobai aromaterápiás wellness-élmény felel, mely egyedülálló környezetbarát megoldással került kialakításra 

Covid-intézkedések

A vendégek és az alkalmazottak egészségének és jólétének megőrzése érdekében a szálloda rengeteg óvintézkedéssel működik. Szorosan együttműködve az egészségügyi hatóságokkal, annak érdekében, hogy a szálloda egészséges és biztonságos hely maradjon minden látogató számára.

Forrás:

https://www.traveldailynews.com/post/new-boutique-hotel-opens-under-fairmont-chateau-whistler-roof

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!