Intercity

2024. szeptember 18. 23:00

2024. szeptember 18. 23:00
Győrffy Ákos
Győrffy Ákos

Évekig tulajdonoltam az ország legszebb nőjét, mondja a szomszéd ülésre az imént lehuppanó férfi a szemközti ülésen helyet foglaló másik férfinak, aki szemmel látható értetlenséggel fogadja a közlést. Vonaton utazom épp, és a vonaton sok mindent hallani, lassan három évtizedes rutinom van ebben. Elegáns, emlékezetes kezdőmondat ez, nem vitás, nem akárki lehet ez az imént az ülésre lehuppanó férfi. Meg is nézem magamnak, persze csak diszkréten, a szemem sarkából, mert ebből a karakteres kezdőmondatból azért arra következtetek, hogy itt bizony diszkrécióra lesz szükség. Nagydarab ember, szakállas, kopaszodó, a ruházata alapján lehetne akár hajléktalan is, abból a fajtából, amelyik még valamelyest ad magára. A hajléktalanok életében, sorsvonalában gyakran akad egy pont, amikor végérvényesen elengedik az egészet. Ezt is tapasztalatból mondom, volt szerencsém egy évtizeden át közvetlen közelről megfigyelni. 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:36
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­­e­l­­­d­ ­a­ ­­s­­z­­­e­x­i­ ­­p­u­­­n­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!