Elszólta magát Azahriah, a Puskás Arénában fellépni készülő művész elárulta, „milyen embereknek nem akar zenélni” (Videó)

2023. november 16. 04:57

Meglepő nyilatkozatott tett a tehetséges művész.

2023. november 16. 04:57
Béres Sándor

Az „Elviszlek magammal” című műsor szerdai vendége Azahriah volt, amelyben a zenész többek között azokról az emberekről is beszélt, akiknek nemcsak beszélni, vagy nyilatkozni, de akiknek még csak zenélni sem szeretne.

A fiatal tehetség neve olvasóinknak onnan lehet ismerős, hogy megírtuk: noha a baloldal sokáig támadta a Puskás Arénát, mondván, hogy „felesleges felépíteni, hiszen úgy sem lesz kihasználva a stadion”, a valóság rácáfolt a baloldali hiedelmekre, hiszen nem csupán a magyar labdarúgó-válogatott meccsein telik meg az impozáns stadion, hanem rendszeres helyszíne teltházas koncerteknek, rendezvényeknek. Azahriah jövő májusban például többször is fellép majd a Puskás Arénában, ennek részleteiről itt írtunk

Elszólta magát Azahriah: nekik nem akar zenélni

Az adás során kérdésre válaszolva Azahriah többek között azt is elárulta: „a bulvársajtóra irányuló figyelem” számára „nem kívánatos”. Mint fogalmazott:

Nem is akarok olyan embereknek zenélni, vagy beszélni, vagy nyilatkozni, akik ezt fogyasztják napi szinten, komolyan. Tehát nem azért kattintanak rá, mert megbotránkozni akarnak, hanem így tényleg érdekli.”

A zenész szerint ugyanis „a bulvársajtó elérése az nincs átfedésben azzal a közönséggel.” Mint mondta: „biztos van keresztmetszet meg ilyenek, de... szerintem túl van tolva az a befolyás, amit gondolnak az emberek, hogy ezeknek a bulvársajtóknak...”

Arra kérdésre, hogy a zenész nagyon haragszik-e a bulvárra úgy felelt: „nyilván van személyes...”

Azahriah nyilatkozatát a témában az alábbi videóban nézheti vissza:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képkocka/YouTube-videó

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 17. 11:18
Ők tesznek naggyá és gazdaggá. De persze ha a közönség a moralizálásra harap jobban, akkor azt kell csinálni. A Rock&Roll annyival volt őszintébb, hogy ők legalább bevallották, hogy isznak, drogoznak és bxsznak.
Alte
2023. november 17. 07:27
De hát pont olyanoknak zenél. Most akkor vissza fog vonulni?
ribizli-2
2023. november 17. 05:21
Belehallgattam. Nem akarom elhinni, hogy ezt a gagyi szart ennyire sztárolják. D. Tóth mindenre rárepül, mint tyúk a takonyra.
Martell 2
2023. november 17. 03:00
Te szerencsétlen, a bulvár csinált belőled sztárt, amikor a wc mellett kúrtál a szarszagban, figyeltek fel rád a rajongóid.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!