Elszólta magát Azahriah, a Puskás Arénában fellépni készülő művész elárulta, „milyen embereknek nem akar zenélni” (Videó)

2023. november 16. 04:57

Meglepő nyilatkozatott tett a tehetséges művész.

2023. november 16. 04:57
Béres Sándor
rovatvezető

Az „Elviszlek magammal” című műsor szerdai vendége Azahriah volt, amelyben a zenész többek között azokról az emberekről is beszélt, akiknek nemcsak beszélni, vagy nyilatkozni, de akiknek még csak zenélni sem szeretne.

A fiatal tehetség neve olvasóinknak onnan lehet ismerős, hogy megírtuk: noha a baloldal sokáig támadta a Puskás Arénát, mondván, hogy „felesleges felépíteni, hiszen úgy sem lesz kihasználva a stadion”, a valóság rácáfolt a baloldali hiedelmekre, hiszen nem csupán a magyar labdarúgó-válogatott meccsein telik meg az impozáns stadion, hanem rendszeres helyszíne teltházas koncerteknek, rendezvényeknek. Azahriah jövő májusban például többször is fellép majd a Puskás Arénában, ennek részleteiről itt írtunk

Elszólta magát Azahriah: nekik nem akar zenélni

Az adás során kérdésre válaszolva Azahriah többek között azt is elárulta: „a bulvársajtóra irányuló figyelem” számára „nem kívánatos”. Mint fogalmazott:

Nem is akarok olyan embereknek zenélni, vagy beszélni, vagy nyilatkozni, akik ezt fogyasztják napi szinten, komolyan. Tehát nem azért kattintanak rá, mert megbotránkozni akarnak, hanem így tényleg érdekli.”

A zenész szerint ugyanis „a bulvársajtó elérése az nincs átfedésben azzal a közönséggel.” Mint mondta: „biztos van keresztmetszet meg ilyenek, de... szerintem túl van tolva az a befolyás, amit gondolnak az emberek, hogy ezeknek a bulvársajtóknak...”

Arra kérdésre, hogy a zenész nagyon haragszik-e a bulvárra úgy felelt: „nyilván van személyes...”

Azahriah nyilatkozatát a témában az alábbi videóban nézheti vissza:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Így köpködte a baloldal a Puskás Arénát, ahol Azahriah három koncertet is ad

Az élet újfent rácáfolt a balliberális propagandára.

Nyitókép: Képkocka/YouTube-videó

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik