Orbán Balázs üzent Azahriahnak: A művész úr mindig is jobb volt szövegírásban, mint szövegértésben

2023. június 22. 18:45

Legújabb dalát egy Orbán Balázshoz köthető, kiragadott gondolatmenettel kezdi az előadóművész.

2023. június 22. 18:45
null

Azahriah előadóművész korábban sem rejtegette politikai nézeteit, azonban legújabb dalában egy Orbán Balázshoz köthető idézettel kezdi a számát. A miniszterelnök politikai igazgatója a Mathias Corvinus Collegium A publikálás jövőjéről című nemzetközi konferenciájának megnyitóján beszélt idén januárban, ahol többek között ezt mondta: „Aki uralja egy adott ország médiáját, az eldönti, hogy ki uralja az adott ország gondolkodását, és ezen keresztül, hogy ki uralja az adott országot”.

Fontos azonban leszögezni, hogy a sajtó által is felkapott idézet valójában egy hosszabb gondolatmenet egy kiragadott eleme, amellyel a miniszterelnök politikai igazgatója a külföldi médiabefolyás ellen emelt szót. 

Ez az idézet lett aztán Azahriah dalának nyitó gondolata. 

A Blikk megkereste Orbán Balázst, hogy reagál-e valamit arra, hogy Azahriah őt idézte a dalában. A portálnak az alábbi választ küldte a miniszterelnök politikai igazgatója: „Nyilvánvaló, hogy a művész úr mindig is jobb volt szövegírásban, mint szövegértésben, de ettől függetlenül sok sikert kívánok neki a továbbiakban is!”

***

Nyitókép:Facebook

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AGab
2023. június 22. 22:21
@Gullwing Aki ezt nem érti, az mást se ért, azokkal kár szóba állni, szerintem.
korona.2.0
2023. június 22. 20:59
Azariah vagy Paul Street vagy Pule, MENEKÜLJ AZOKTÓL, AKIK DÍCSÉRNEK ! ROSSZ TÁRSASÁGBA KEVEREDTÉL !
NTM21
2023. június 22. 20:55
Gondolod végig olvassa valaki a zagyvaságaidat kerge birka?
AGab
2023. június 22. 19:38
Nagyon kedvelem ezt a végtelenül udvarias és szellemes helyreigazítást. Szerintem mindig ezek a legjobbak (pl. Szijjártó, Orbán stb.), nem az agresszív anyázások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!