Így köpködte a baloldal a Puskás Arénát, ahol Azahriah három koncertet is ad

2023. október 14. 12:16

Az élet újfent rácáfolt a balliberális propagandára.

2023. október 14. 12:16
Budapest, 2021. június 15.
Magyar szurkolók a Puskás Arénánál 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.
MTI/Balogh Zoltán

Sokáig támadták a Puskás Arénát a baloldalról azzal, hogy felesleges felépíteni, hiszen úgy sem lesz kihasználva a stadion – írta a Magyar Nemzet. A lap szerint ugyanakkor az idő rácáfolt a baloldali hiedelmekre, hiszen nem csupán a magyar labdarúgó válogatott meccsein telik meg az aréna, hanem rendszeresen teltházas koncerteket szerveznek benne.

Itt lép fel például Azahriah is jövő májusban kétszer is, hiszen az első koncertre mindössze 12 óra alatt elfogytak a jegyek. Sőt egy harmadik koncertet is meg kellett hirdetniük a szervezőknek, hiszen a második koncertet még nagyobb érdeklődés övezte, mint az elsőt. 

Ennek fényében érdemes visszaemlékezni milyen propaganda hadjáratot is folytattak megépítése során a Puskás Arénával szemben a balliberális médiumok. 

Egyesek azt számolgatták, melyik megyei jogú város teljes lakossága férne el a stadionban,

vagy hogy melyik budapesti kerületben laknak többen, mint a stadion befogadóképessége, de más portál odáig ment, hogy kijelentette, nincs szükség modern, nagy befogadóképességű arénákra, még akkor sem, ha esetleg a Rolling Stones lépne fel – írta a Magyar Nemzet.

Kapcsolódó vélemény

null

Fürjes Balázs

Facebook

Idézőjel

Mit mondtunk volna erre egy évtizede? Azt, hogy lehetetlen.

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 27. 19:37
Az új Népstadion Bástya et.önzetlenségének (a mi adóforintjaink)gyöngyszeme…
akkor ki
2023. október 24. 20:40
Na majd a karszon koma!
Turán
2023. október 18. 18:15
Szerencsére telibe leszarja az összes fideszpatkány hőbölgőt. Ezek szerint szorult bele nem kevés értelem is.
Csubszi
2023. október 17. 22:04
Ki nem állhatom a magartalan hangsúllyal, nyugatot majmolva énekel valaki. Ráadásul muszlimos beütésű zenével nyomul. Ráadásul politizálni próbál a kis takony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!