Még ha a csatornában élsz is, nem érezhetsz haragot

Három különböző korú nő, három különböző élet egy helyen. A Minden, ami fénynek tűnik Mumbai nyomorát, kultúráját és hagyományait mutatná be e sorsokkal, de igazából egyiket sem ismerjük meg.

A hajós-bajai borász egy néróból készült 2016-os rozéval nyert aranyérmet a rozék világversenyén. Minden más magyar nevező ezüstöt kapott, Dúzsi Tamásék egyenesen ötöt.
Idén tizennegyedik alkalommal rendezték meg a rozék világversenyét Cannes-ban. A Mondial du Rosén a több mint 400 díjazott között 14 magyar bort is elismertek a bírák (például a Tachner, a Varsányi, a Font, a Frittmann vagy az egyenesen öt ezüstöt is elhozó Dúzsi Tamás borait), ám aranyéremre kizárólag Koch Csaba 2016-os Néró rozéját méltatták, tudatta a pincészet a Mandiner.borral.
A hajós-bajai borász első, ebből a fajtából készített rozéja izgalmas tétel: a Néró csemegeszőlőt az 1960-as években nemesítette Csizmazia József és Bereznai László, és 1993 óta államilag elismert fajta. Bár csemegeszőlő, szokatlanul magas cukorfokkal lehet szüretelni.