Zsiványok, lázadás, Birodalom: konferencia a Zsivány Egyes politológiájáról

2016. december 08. 12:00

Milyen esélyekkel indulnak a lázadók a Birodalommal szemben? Milyen a birodalmi hatalomgyakorlás természete? Rasszista-e a Birodalom? Minikonferenciát szervezett Tóth Csaba a Zsivány Egyes világának politológiai kérdéseiről.

2016. december 08. 12:00

Konferenciát szervezett Tóth Csaba politológus a jövő héten debütáló új Star Wars-film, a Zsivány Egyes társadalmi-politikai kérdéseiről. Mutatjuk a programot:

Földi Bence (politológus, újságíró, Magyar Nemzet): Ellenállási mozgalmak a Galaxisban
Indi Zsótér Dániel (Roboraptor blog; 24.hu) - Muchichka László (szociológus, KRE-BTK - Roboraptor, 24.hu): Kisebbségek és politikai sokszínűség a Star Wars univerzumban
Szabó Miklós (szociológus, ELTE TáTK) „Minél jobban szorítják össze a markukat” - hatalomgyakorlás és fenntarthatóság a Birodalomban
Tóth Csaba (politológus, Republikon Intézet): Gyenge lázadók, erős birodalom - vagy éppen fordítva? Hatalmi viszonyok a Galaxisban. 


A rendezvény a Hátsó Kapuban, december 13-án, kedden lesz, moderál: Ceglédi Zoltán. Részletek itt.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2017. február 23. 15:00
persze Disney mindenből nagy felhajtást csinál meg minden. na de ez azért már reklámkampányként is túlzás. ki az a barom, aki ezt a szar komolyan beveszi?! poliológia meg star wars. OMFF!
avmanster
2017. február 23. 15:00
ha, hogy ceglédi zoltán is ott lesz. hivatalos udvari bolond akkor már van.
atila68
2017. január 15. 22:15
Biztos nagyon elfoglaltak ha ilyen idiótaságra is van idejük.
anaphylaxiás sokk
2016. december 12. 11:41
Én a Birodalomnak szurkolok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!