Nyerj páros belépőt a bécsi II. Vienna Comic Conra!

2016. szeptember 27. 09:00

Kezet ráznál Hodorral? Meghúznád Gimli szakállát? Élsz-halsz a cosplayért, annyira, hogy jelmezeddel akár versenybe is szállnál? Péntekig tartó nyereményjátékunkban páros belépőt sorsolunk ki a bécsi Vienna Comic Conra, ahol mindezeket megteheted.

2016. szeptember 27. 09:00

Tavaly több cikkben is tudósítottunk a Bécsben megrendezett Vienna Comic Conról. A rendezvény sikeres volt, így idén november 19-20. között másodszor is megrendezik. Az idei rendezvényen ismét lesz egy sor érdekes beszélgetés, esemény, de ismét lesz cosplay-verseny, a meghívott sztárvendégek között pedig idén ott van John Rhys-Davies (sok egyéb szerepe mellett Gimli a Gyűrűk Urából), Kristian Nairn, Gemma Whelan (Hodor és Yara Greyjoy a Trónok harcából), illetve a cosplay-sztár Yaya Han.

A kedden kilenckor induló nyereményjátékunkban tehát a Vienna Comic Conra lehet páros belépőt nyerni a következő alkalmazás használatával:

Nyerj jegyet a bécsi ComicConra!

Tudnivalók és részvételi feltételek:

1. A játék során Mandiner.sci-fi szerkesztősége páros belépőt sorsol ki a bécsi II. Vienna Comic Con két napjára (2016. 11. 19-20.), amelyet a Chapter Four Communications Hungaryn keresztül a szervező Presse-Reed Exhibitions ajánlott fel.  A nyeremény nem tartalmazza az odaút-visszaút, illetve a szállás költségeit, kizárólag a jegyeket:

2. A nyereményjátékot és a sorsolást a Gleam rendszerén keresztül bonyolítjuk, de ahhoz a Gleamnek, és a Facebooknak nincs köze. A játék 2016. 09. 27. 09:00-tól 2016. 09. 30. 23:59-ig tart. A nyereményjáték eredményhirdetésére 2016. 10. 03-án, a sci-fi.mandiner.hu-n kerül sor, a nyerteseket ettől függetlenül az általuk a játék során önkéntesen megadott elérhetőségeiken keresztül értesítjük, ha voltak ilyenek.

3. A nyeremény átvételére a Mandiner.hu szerkesztőségében, illetve postai úton lesz lehetőség.

4. A játékban nem vehetnek részt a Mandiner.hu kollégái, illetve családtagjaik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!