Pezsgővel, igen, pezsgővel töltötték a kolbászt

2016. január 17. 21:04

Budapesten kívül is javában zajlik a gasztroforradalom! Sütéskor megdagad a kolbász a beletöltött pezsgőtől, mondta a Tényeknek egy böllér a napkori böllérversenyen, ahová még Szijjártó Péter külügyminiszter is ellátogatott gyermekeivel.

2016. január 17. 21:04

Különleges hurkát, kolbászt és toros káposztát is kóstolhattak azok, akik elmentek a 15. nemzetközi böllérversenyre, Napkorra. Volt, aki nemcsak hússal, hanem pezsgővel is töltötte a kolbászt, derül ki a TV2 Tények című műsorának riportjából.

„Sült mics. Ugye hát az egy olyasmi, mint a kolbász, csak annyi a különbség, hogy van benne növendékhús és van benne egy kis pezsgő. Frissen van megkeverve és frissen sütik! És a pezsgő miatt sütéskor úgymond megdagad” – magyarázta a pezsgővel töltött kolbász titkát alkotója a Tényeknek. A versenyző böllérek csak mangalicából készíthették el húskölteményeiket. A fesztiválon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is jelen volt, aki elmondta, gyermekei is szeretik a kolbászételeket.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. január 18. 12:52
BALLIBERNYÁKOK IRIGYKEDNEK .
Akitlosz
2016. január 18. 10:53
Gyanítom, hogy nem a pezsgős kolbász miatt lett ebből hír, hanem azért, mert ott járt a nagy Szijjártó Péter, ráadásul személyesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!