Demeter Zoltánnál zenére készülnek a borok

2015. október 09. 13:17

Demeter Zoltán présházában igazán jó a hangulat így szüret idején, hiszen a tokaji borok klasszikus gitárszólamokra készülnek.

2015. október 09. 13:17

Demeter Zoltánnál a borok többnyire zeneszó mellett erjednek, érlelődnek. Korábban a Mandiner.bor szerkesztőjének azt mondta: a borok nála Händel Vízizenéjére erjednek. A présházban egyelőre még nem a barokk zeneszerző munkái szólnak: a pincészetnél minden dűlőszelekció esetén más és más hangzik fel. A présben a videón a Boda-dűlő termése van, ezért a munka Tátrai Tibor zenéjére folyik a pincészetnél.

Aki meghallgatná Tátrai gitárszólamait, amire a Boda-dűlő bora készül, ide kattintson.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krutyifix
2015. október 10. 13:40
ez csak egy marketing fogás, épp a hülyébb 5letek közül
smarton
2015. október 10. 12:20
Te jó ég! Még TV is...divat borász. Biztosan elmélete is van rá. Nekem is: sötét pince, fahordók mély csend. Hogy tiszta maradjon a nedű, zavartalanul érlelje magát. A kék fény egyébként nagyon káros. Az embernek, állatnak. És talán a bornak is. http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/16969/rakot-okoz-az-ejszakai-feny.html http://www.paramedica.hu/200812/03_aktualis2/index.htm stb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!