Törley József, az újító
A Hungariát a hagyományos, Champagne-i eljárással készült pezsgők követték. A pezsgőmester mesélt kicsit az alapító, Törley József kalandos életéről és üzleti érzékéről. A kereskedelmi akadémiát elvégzett, majd német nyelvű levelezőnek a reimsi Roederer pezsgőpincészetbe kikerült Törley kihasználva azt az akkori hazai vállalkozásbarát környezetet, amely az új technológiát alkalmazó cégeket előnyben részesítette, visszatért Franciaországból Magyarországra, hogy 1882-ben megalapítsa a Törley Pezsgőpincészetet. Az új technológiák és megoldások iránti vonzalma nemcsak itt nyilvánult meg: az ország négyes számú jogosítványának tulajdonosaként ő okozta az első magyar autóbalesetet, pezsgőit pedig elsőként logózott teherautókkal szállította, kikerülve a lovaskocsikat és a gyalogosokat a főváros utcáin.
Törley igazi sikerét a klasszikus marketingeszközök újszerű használata hozta el: éttermi számlák hátoldalán hirdetett, megversenyeztette az éttermek pincérei közül, ki ad el tőle több pezsgőt, fizetett vendégeket küldött éttermekbe, ahol nem tartották a termékeit, hogy hangosan reklamáljanak, amiért nincsen Törley, a villamosan hangosan beszéltetett embereket, milyen jó pezsgőt ittak az este, és azt ki gyártotta. Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt, hangzott a mottó. A pezsgő minőségéért a kezdetekben egyébként a Reimsből magával hozott francia pezsgőmester, Louis Francois felelt, aki aztán később kiválva a cégből saját márkát alapított.