Nincs új magyar Michelin-csillag

2013. március 14. 10:53

Nincs új magyar Michelin-csillag, és Bib Gourmand-kitüntetést sem kapott új hazai étterem, tudta meg a Világevő blog. Jó hír azonban, hogy a Costes és az Onyx megtartották Michelin-csillagukat, a Bock Bisztró, az Arcade Bisztró, a Csalogány26 és a Vár: a Speiz pedig a Bib Gourmand-plecsnit.

2013. március 14. 10:53

A 2013-as Michelin-kaluzban továbbra is két egy Michelin-csillagos budapesti étterem található: a Costes és az Onyx megtartották egycsillagos minősítésüket. A Bib Gourmandok számában sincs változás: a Bock Bisztró, az Arcade Bisztró, a Csalogány26 és a Vár: a Speiz továbbra is megütötték a mércét az útikalauz szerkesztői szerint.

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. december 22. 20:15
Minek a balliberálisok,úgyis hazug,csalók!!!
Szélhámló
2013. március 14. 16:07
Az a bejegyzés semmiben se cáfolja az állításomat. Egy szóval se említettem, hogy a Molnár B által képviselt irány a tökéletes irány (bár mindenképpen jobb, mint amit a kommunizmus ránk hagyott). Csak annyit mondtam, hogy a hagyományos magyar konyha nem a gulyáslevessel, főzelékkel és rántott hússal kezdődött, és még jobb lenne, ha nem ott végződne. Forgatni kell mondjuk Czifray meghatározó szakácskönyvét a 19. sz-ból, és nem eldobni csak azért, mert a neked nem rokonszenves Molnár B is hivatkozik rá.
peninsulavaldes
2013. március 14. 15:57
ami tele van halreceptekkel, rákreceptekkel, és egyéb csigákkal. mert 100 éve még ettek olyant is. lenne munka a magyar gasztrokultúrában. kezdve a szakácsképzésen.
bunko_jobbos
2013. március 14. 15:56
Értem a felvetésed, sokszor sulykolt nézeteket tartalmaz, de sajnos nem igaz. Ha érdekel, hogy miért, akkor itt megnézheted: http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2013/02/11/wanted_mbt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!