Konferencia a magyar kultúráért

2012. február 09. 08:31

A Magyar Filmművészek Szövetsége és a Krétakör felkérték a hazai kulturális élet meghatározó alakítóit állami és független oldalról egyaránt, hogy álljanak ki közösen céljaikért.

2012. február 09. 08:31

A Szünet nélkül elnevezésű konferencián felszólaltak jobbról és balról egyaránt, állami/önkormányzati és független leosztásban. Az előadók névsora a következő volt: Tarr Béla, Eötvös Péter, Maurer Dóra, Zsámbéki Gábor, Mezey Katalin, Grecsó Krisztián, Kovalik Balázs, Fekete Péter, Pintér Béla, Román Sándor, Gergye Krisztián, Herczeg Tamás, Nemcsák Károly, Erős Balázs, Miskolczi Péter, Petrányi Viktória, Gulyás Gábor, Szoboszlai János, Rácz Zoltán, Pándi Balázs, Gerendai Károly, Hartyándi Jenő, Szőcs Géza, Geszti Péter, Schilling Árpád, Esterházy Péter.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gereb6
2012. február 09. 10:30
- felelet helyett Weisz kivett a zsebéből egy hatalmas gittet, és letette az asztalra…
marko11
2012. február 09. 09:43
Esterházy most kritizálja Jancsót? Későn érő típus, úgy látszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!