Robert C. Castel: A gázai kórházat ért támadás dzsihadista „munkabaleset” volt

2023. október 18. 10:13

A támadásnak egyes jelentések szerint 500 civil esett áldozatul.

2023. október 18. 10:13
null

A korábbi híresztelésekkel es média őrjöngéssel ellentétben a gázai kórházat ért támadás, aminek egyes jelentések szerint 500 civil esett áldozatul, egy dzsihádista »munkabaleset« következménye – írta közösségi oldalán a biztonságpolitikai szakértő.

Az Iszlám Dzsihád névű terrorszervezet által izraeli célpontokra kilőtt rakéták egyike a kórház parkolójában csapódott be és ez okozta a tragédiát – idézte fel Robert C. Castel.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: GAZA CITY, PALESTINIAN TERRITORIES

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atuttiavanti
2023. október 19. 06:17
Hazudsz, Casel, mint az összes pfajtid.
Tarpibp
2023. október 19. 05:53
Most játszod el a hitelességed. A terror mindegy milyen, lehet zsidó, palesztin, fekete, fehér , sárga, az terror. A becsületes ember nem hazudik ekkorát. Az palesztínoknak ha lett volna ekkora erejű rakétája, mint ami becsapódott, akkor azt használták volna de nem volt. Ez nem házi barkács eszköz volt.
MaBaker
2023. október 19. 00:50
A képek alapján a parkolóban történt robbanásban max ha egy tucat ember halhatott meg. És nem volt ott semmiféle indítóállomás a környéken. Nade honnan a sok hulla? Hát nem azt papolják már napok óta, hogy a palik nem tudják már a kórházban hova tenni a testeket? Szerintem szimplán csak újrahasznosították őket egy propagandavideó kedvéért Ettől még az összes embert Izrael ölte meg!
MaBaker
2023. október 19. 00:19
Most akkor ott volt az indítóhely vagy csak oda csapódott be? Döntsük már el! Majd pont a zsidó harckocsisnak fogok hinni ezügyben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!