Üzent a 94 éves holokauszttúlélő: a „hitlerező” Kamala Harris bocsánatkéréssel tartozik

2024. október 27. 07:01

„Többet tudok Hitlerről, mint amennyit Kamala Harris ezer életében valaha is megtudhat” – teszi hozzá Wartski, miközben felhajtotta az ingujját, hogy megmutassa az auschwitzi számtetoválását.

2024. október 27. 07:01
null

Nyitókép:

Egy holokauszttúlélő kritizálta Kamala Harrist azokért az állításokért, amelyek szerint Donald Trump volt elnök „fasiszta”, aki Adolf Hitler náci diktátorhoz hasonlít – számol be róla a Neokohn.

„Adolf Hitler megszállta Lengyelországot, amikor 9 éves voltam. Meggyilkolta a szüleimet és a családom nagy részét” – mondja a 94 éves Jerry Wartski egy pénteken közzétett videóban.

Többet tudok Hitlerről, mint amennyit Kamala Harris ezer életében valaha is megtudhat”

– teszi hozzá Wartski, miközben felhajtotta az ingujját, hogy megmutassa az auschwitzi számtetoválását.

Az, hogy azzal vádolja Trump elnököt, hogy olyan, mint Hitler, a legrosszabb dolog, amit az Egyesült Államokban töltött 75 évem alatt hallottam” – folytatja a videóban, hozzátéve, hogy Harris bocsánatkéréssel tartozik a szüleimnek és mindenkinek, akit Hitler meggyilkolt, amiért ezt a hazugságot ismételgeti.

Egy kamerán kívüli kérdező kérdésére, hogy miért kellene a zsidó embereknek Trumpot támogatniuk, Wartski így válaszol: „Mert ő egy mensch”.

Hiszem, hogy Trump elnök mindenképpen jót fog tenni Izraelnek, mert minden, amit eddig tett, [annak] javára volt”

– folytatja, mondván, Trump soha senkit nem vert át, és soha nem mutatott gyengeséget.

Wartski, aki az Izraeli Örökség Alapítvány tiszteletbeli elnöke, akkor találkozott Trumppal, amikor a republikánus jelölt a Hamász október 7-i terrortámadásának évfordulóján a Menachem Mendel Schneerson rebbe sírjánál imádkozott a Gázában fogva tartott többi túsz szabadon bocsátásáért.

Mindig is a zsidó nép és Izrael állam mellett állt”

– mondja a Wartski.

A lap emlékeztet: Harris azután támadta Trumpot, hogy a Fehér Ház volt kabinetfőnöke, a tengerészgyalogság nyugalmazott tábornoka, John Kelly azzal vádolta meg a volt elnököt, hogy az Ovális Irodában Hitlert dicsőítette.

Arra kérem önöket, hogy hallgassák meg, és menjenek fel a netre, és hallgassák meg John Kelly-t … aki elmondta nekünk, hogy Donald Trump azt mondta, hogy: „Miért nem olyanok az én tábornokaim, mint Hitler tábornokai, mint Hitler” – mondta az alelnök a választóknak a CNN szerdai, több millió nézőnek sugárzott városházi adásában. „Ez egy komoly, komoly kérdés. És tudjuk, hogy ki ő. Ő csodálja a diktátorokat” – folytatta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 27. 09:28
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Ebihal
2024. október 27. 09:27
"felhajtotta az ingujját, hogy megmutassa az auschwitzi számtetoválását" javítva: ATM kódját. A vén parazita a terrorállam Izraelt támogatja a szörnyűségek elkövetésében. Rég elmúlt dolgokat frissen tart és él belőle a mai napig, a most folyó emberirtás ellen pedig egy szava sincs, ellenkezőleg, a gyilkosokat mosdatja.
nesztekjobbrol
2024. október 27. 09:17
Egy szamtetovalas, ha egyaltalan valodi, csak annyit bizonyit, hogy valaki fogoly volt Auswitzban, se tobbet, se kevesebbet. Azt is csak a szakertok tudnak a tetovalas alapjan megallapitani, hogy melyik taborban volt, lengyelorszagiban vagy valahol mashol. 1944ben 14 eves volt az emberunk. Ami azert elgondolkodtato, mert a popularis Auschwitz propaganda szerint a munkara kepteleneket, gyerekeket ott azonnal elgazositottak. A tabor felszabaditasarol szolo nepszeru regenyek, filmek szerint ott gyerekek, fiatalok egyaltalan nem voltak. csak eszembe jutott
koronaszepe
2024. október 27. 09:00 Szerkesztve
Az valószínű, hogy a bácsi többet tud Hitlerről, az viszont biztos, hogy John Kelly többet tud Trumpról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!