Trump a világ leghallgatottabb podcastjében fedte fel lapjait

2024. október 26. 13:50

A The Joe Rogan Experience podcast vendége volt a republikánusok elnökaspiránsa.

2024. október 26. 13:50
Republican presidential candidate Donald Trump interview by Bloomberg News at Economic Club of Chicago

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP
 

Joe Rogan háromórás interjút készített Donald Trump volt amerikai elnökkel, aki először szerepelt a népszerű The Joe Rogan Experience podcastben. Az austini stúdióban készült beszélgetés során Trump reflektált az előző elnöksége alatt hozott döntésekre, és kitért néhány egykori kabinettagjára, akiket hibás választásnak tartott. 

Kiemelte John Kelly volt kabinetfőnököt és John Bolton volt nemzetbiztonsági tanácsadót, és akiket személyesen is felelőssé tett a kormányzati viták miatt.

„Az egyetlen hiba... Mindig ugyanarra a válaszra térek vissza, a legnagyobb hiba, amit elkövettem... olyan embereket választottam, akiket nem kellett volna” – mondta Donald Trump, mire Rogan megkérdezte, hogy a „neokonokra” célzott-e.

A beszélgetés során Trump hangsúlyozta, hogy választási kampányát ma már több független média- és podcast-felületen folytatja, elkerülve a hagyományos médiumokat. A népszerű podcast különösen vonzó számára, mivel epizódonként átlagosan 14,5 millió hallgatóhoz jut el, köztük fiatalabb, független szavazókhoz is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Rogan közönsége jellemzően politikailag vegyes nézeteket képvisel, így mindkét politikai oldal számára értékes felületnek számít, különösen a közelgő választások előtti időszakban. Kérdésére, hogy teljes mértékben elkötelezett-e Robert F. Kennedy Jr. bevonása mellett, Trump egyértelműen igennel válaszolt. Ugyanakkor hozzáfűzte, Kennedy környezetvédelmi nézetei miatt bizonyos határokat szabna, mivel Trump eltérően értékeli az olaj- és gázipar szerepét az ország gazdaságában. 

Kennedy, aki korábban független elnökjelöltként indult, augusztusban visszalépett és támogatását Trump felé fordította, így a vele való együttműködés egy lehetséges Trump-adminisztrációban is komoly érdeklődést vált ki. Trump az interjú során beszélt a rendfenntartó szervek fontosságáról, az amerikai hadsereg afganisztáni kivonulásáról és egy korábbi merényletkísérletről is.

Rogan számára különleges alkalom volt Trump szereplése, hiszen először látott vendégül egy volt elnököt, akinek véleményei és kijelentései élénk vitákat váltottak ki az amerikai közéletben.

Az esemény külön érdekessége, hogy Kamala Harris alelnök kampánystábja is tárgyalt Rogan csapatával egy esetleges interjúról, azonban végül időzítési problémákra hivatkozva visszavonultak az egyeztetéstől. 

A beszélgetésről készült videó itt nézhető meg:

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Elcsalható az amerikai elnökválasztás?

A republikánusok dollármilliókat fordítanak arra, hogy biztosítsák a novemberi választás tisztaságát, miután a szavazók egy jelentős kisebbsége szerint a 2020-as választás nem volt igazságos.

12 órája

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. október 26. 16:13
Z. HAJRÁ DONALD TRUMP!!!💯 🇺🇸❗ MENTSD MEG A FÖLDET EGY VILÁGHÁBORÚTÓL!!! 💯❗
erdeymarton89
2024. október 26. 16:08
uhhjujj .....Joe Rogan....:D a tiszások kifognak akadni ...rogan
sexykitty-5000126
2024. október 26. 15:53
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­­e­x­­i­­­ ­p­­u­n­­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
o1gtolvaj-3
2024. október 26. 15:52
A NASA igazgatója szerint ki kellene vizsgálni azokat a jelentéseket, amelyek szerint Musk és Putyin rendszeresen beszélnek egymással
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!