„Az enyém nagyobb és működik!” – így beszélte le Trump Észak-Koreát az atomversenyről (VIDEÓ)

2024. október 26. 09:03

Elküldte a tengerpartra lenyugodni az észak-koreai vezetőt Trump.

2024. október 26. 09:03
null

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Donald Trump a Joe Rogan Podcast vendége volt – amely podcast egyébként a világ leghallgatottabb adása. Ebben a podcastben elmesélte azt is a volt elnök/jelenlegi elnökjelölt, hogy hogyan beszélte le Kim Dzsong Unt az atomversenyről:

elküldte a tengerpartra, vízparti lakásokat építtetni, mondván, neki nagyobb van, és neki működik is.

„Ő azt mondta, »Van egy piros gomb az asztalomon«, mire én azt válaszoltam, »Nekem is van egy piros gombom, de az enyém nagyobb és működik is«. [...] Mondtam neki, kicsi rakétaemberke, a pokolban fogsz égni. Sokan attól tartottak, hogy túl kemény voltam. És egyszer csak egy nap kaptam egy hívást, találkozni akartak. [...] Megnéztük az atomarzenáljukat, hatalmas volt. Jól megismertem és mondtam neki, »miért nem nyugszol meg? Menj el a tengerpartra, csodálatos tengerpartod van, mindig csak atomot építesz, nem kell ezt tenned. Építs inkább pár vízparti házikót.«”

Az amerikai elnökjelölt nyilatkozatát a témában itt nézheti vissza:

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 26. 11:46 Szerkesztve
"kunfia1 2024. október 26. 11:34 Valószínűleg nem igaz, de ha mégis igaz lenne, az újabb dilemma korrupt, hazaáruló faszkalapunknak, a kommunista besúgó karmelitásnak. Putyin gazdi örök barátsági szerződése őt is köti Észak Koreához, nemhiába kellett érzékenyíteni a a narancsbőrös csürhét Kim Dzsong Un felé is... Vajon mikor kerül elő 56 ellenforradalmisága Hatvanpusztán?" Hiába erőlködsz ÁVH-s nem tudod elfeledtetni hogy körmöt téptetek le, 500.000 magyar parasztnak vettétek el földjét és 2 millió nyugdíjasnak feleztétek meg a nyugdíját. Azt hogy egymást is akasztottátok azt azoknak kell megbocsájtani akiknek a hozzátartozóját felakasztottátok. Pl. Nagy Imre lányát nem zavarta simán be állt közétek, mint ahogy a migráns kés fog a hátadba simán beállni Kun elvtárs. És most lehet kőbányászni meg szőlő bányászni tovább.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 11:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­k­­­e­­l­d­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Krupp Skya
2024. október 26. 11:36
Gréczi Zsolt: Az enyém kisebb, de az is működik, igaz kell rajta húzni félezret, de működik.
kunfia1
2024. október 26. 11:34
Valószínűleg nem igaz, de ha mégis igaz lenne, az újabb dilemma korrupt, hazaáruló faszkalapunknak, a kommunista besúgó karmelitásnak. Putyin gazdi örök barátsági szerződése őt is köti Észak Koreához, nemhiába kellett érzékenyíteni a a narancsbőrös csürhét Kim Dzsong Un felé is... Vajon mikor kerül elő 56 ellenforradalmisága Hatvanpusztán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!