Terrortámadás Tel-Avivban: legalább négyen meghaltak

2024. október 01. 20:08

A televízióban is közölt megfigyelőkamerás felvételek szerint a két fegyveres egy villamosmegállóban kezdett el lövöldözni.

2024. október 01. 20:08
People take cover behind a vehicle parked along the side of a highway in Tel Aviv on October 1, 2024. Air raid sirens sounded in central Israel on October 1, the military said, a day after the army launched ground operations into southern Lebanon targeting Hezbollah positions. "Sirens sounded in central Israel," the military said, without providing details of the areas that were affected.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Jack GUEZ / AFP

Fegyveresek járókelőkre nyitottak tüzet kedden Tel-Aviv Jaffa kerületében, az izraeli rendőrség első hivatalos közlései szerint a feltételezett terrortámadásban négyen életüket vesztették és heten megsebesültek.

A hatóságok szerint a két támadót „semlegesítették”.

A televízióban is közölt megfigyelőkamerás felvételek szerint a két fegyveres egy villamosmegállóban kezdett el lövöldözni. Eli Bin, az MDA helyi mentőszolgálat vezetője szerint legkevesebb hét ember sebesült meg két helyszínen.

Az izraeli sajtó ugyanakkor már nyolc halálos áldozatról számolt be. A merénylet Irán Izrael ellen indított tömeges rakétacsapásával nagyjából egy időben történt.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2024. október 01. 23:11
Na ez az, aminek nincs semmi értelme.
sexykitty-5000101
2024. október 01. 22:35
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­l­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gebsi1
2024. október 01. 22:34
Szegény zsiráfokat megzavarták népirtás közben a terroristákok.
Mich99
2024. október 01. 22:05
Lelőni négy ismeretlent a villamosmegállóban – ez a terroristák "hőstette"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!