BRÉKING: Irán rakétákkal támadja Izraelt

2024. október 01. 19:11

Szólnak a szirénák a zsidó állam egész területén.

2024. október 01. 19:11
null

Nyitókép: Jalaa MAREY / AFP

 

Izrael teljes területén megszólaltak a szirénák, figyelmeztetve egy masszív támadásra. 

Az izraeli hadsereg (IDF) megerősítette, hogy Irán ballisztikus rakétákat indított Izrael irányába. 

A támadás hírére az IDF felszólította a lakosságot, hogy azonnal vonuljanak biztonságos helyre, és maradjanak ott a további utasításokig.

A légvédelmi rendszerek működésbe léptek, és Jeruzsálemben már több elfogás is történt, ahogy az iráni rakéták elérték Izrael légterét. A lakosságot figyelmeztették, hogy a szirénák hangjára haladéktalanul menjenek védett helyre, és pontosan kövessék a polgári védelmi parancsnokság utasításait.

Irán állami hírügynöksége, az IRNA megerősítette, hogy az iráni katonai erők ballisztikus rakétatámadást indítottak Izrael ellen. 

A feszültség a két ország között soha nem látott méreteket öltött, és a helyzet azonnali eszkalációval fenyeget a Közel-Keleten.

Az izraeli-iráni konfliktus most egy új, veszélyes fordulóponthoz ért. A világ feszülten figyeli a fejleményeket, ahogy a két ország közötti konfliktus akár egy regionális háború kitöréséhez is vezethet. Az események drámai gyorsasággal bontakoznak ki, és a következő órák kritikusak lehetnek Izrael és az egész Közel-Kelet számára.

Cikkünk frissül!

A Fox News videója az alábbiakban nézhető meg:

 

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 01. 21:25 Szerkesztve
-Helló Hami! -Helló Neti! == Mi újság felétek? == Lövöldözzünk egymásra egy kicsit! Átvrverjük az egész világot! == OK! Aztán csitt! == Salom! Akbar! ==
sexykitty-5000101
2024. október 01. 21:23
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­e­l­­d­­­ ­a­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
canadian-deplorable
2024. október 01. 21:22
A Hamász és a Hezbollah is Irán proxyjai, mindkettőt Irán pénzeli és fegyverzi. Irán a két bábján át október 7-én meglepetésszerű támadást indított Izrael ellen, ahol szörnyű bűncselekményeket követtek el a civil lakosság ellen. Gyerekeket gyilkoltak le szüleik szeme láttára, nőket erőszakoltak halálra, gyilkolásztak, túszokat ejtettek. Előzőleg az Izraelben dolgozó palesztin munkások gyűjtöttek információt Irán számára, így sikerült kicselezni a zsidó védelmet. Soha ne bízz muszlimban, minden szava hazugság. Izrael megtorló háborút indított az Irán proxyk ellen, ezért most Irán is beszállt a háborúba. Nem túl okosak. Ha nem okoznak nagy kárt, akkor csak magukat égetik. Ha nagy kárt okoznak, az USa-izraeli válasz csapás sokkal súlyosabb lesz. Irán így is, úgy is veszíteni fog. A Mandíneren lesz nagy sírás-rívás és fogaknak csikorgatása.
kunfia1
2024. október 01. 21:18
patmore 2024. október 01. 21:12 kunfia1 2024. október 01. 20:56 "Nyilván Irán nem tehette meg, hogy nem válaszol a pár napja elkövetett merényletre, melynek magyar szála is van. És éppen most játszik NÁLUNK majd Izrael Franciaországgal. Ha bármilyen terroristatámadás lesz nálunk, a fő felelős Orbán Viktor." Tudományos érdekesség, hogy ilyen kurta kis áramkörökkel az agyában hogy tud megélni egy főemlős. Tetemedet mindenképp hagyd az orvosi egyetemre. Csodájára jár majd a világ." Oké, ha lenne terrortámadás, remélem, te döglesz bele! Ott a helyed az Izrael meccsen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!