Svájci lap: Von der Leyen már nem Macronnal és Scholzzal egyeztet, hanem Orbánnal

2024. október 19. 22:58

A Neue Zürcher Zeitung cikke szerint mindkét ország veszített a súlyából.

2024. október 19. 22:58

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az Európai Unió migrációs politikájában érzékelhető változásokat lehet tapasztalni – állapította meg pénteki cikkében a Neue Zürcher Zeitung.

A svájci lap a kétnapos EU-csúcs fontosságára hívta fel a figyelmet, amely kapcsán megállapította, hogy innentől az Európai Unió komolyan megvizsgálja a lehetőségét, hogy a menedékkérelmeket az Unión kívül bírálják el, sőt hamarosan általános gyakorlat lehet a menedékjog hatályon kívül helyezése, amit a lengyelek jelentettek be.

Az európai viszonyokról

Ursula von der Leyen még a csúcs előtt reggelin látott vendégül több kormányfőt, akik közül a lap kiemelte Orbán Viktort.

Ezen a találkozón pedig találkozhattak azon államok képviselői, akik változást szeretnének az Európai Unió migrációs politikájában.

Az Európai Bizottság elnökének egyeztetésén nem volt jelen Németország és Franciaország, ami a cikk szerzője szerint arra utal, hogy mindkét ország veszített a súlyából.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. október 20. 01:39
lipsiboy 2024. október 19. 23:35 ..."Lófaszt láttuk hogy megalázta a dagatt gecit mocskos propaganda"... Vagyis tagadod te is, azaz lófaszt láttátok. Mi sem láttuk.
gilou-au-clavier
2024. október 20. 00:47
A balkáni sértett fideszbugrisok szotyiköpködő csutinindzsájának lakájmédiás felszopólányai szerint a legfontosabb Orbán Rákosi Békegalamb Viktor, kivéve, amikor kiküldik szarni az ülésről meg a szavazásról. Nem is értem, hogyhogy nem ő a galaktikus vezető, amikor 13%-a van a putriótáknak...
fintaj-2
2024. október 20. 00:01
Nem igazodhatunk a svájci lap találgatásaihoz, hanem majd a történések, és , vagy maga Orbán Viktor nyilatkozata lesz a mérvadó.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 23:39
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!