Orbánnal akart ujjat húzni Weber: ízekre szedték a saját kommentelői

2024. október 15. 10:52

„Kik vagytok ti, hogy egy olyan szuverén nemzet vezetéséről döntsetek, mint Magyarország?” – írta az egyik felháborodott hozzászóló.

2024. október 15. 10:52

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a múlt héten sor került az Európai Parlamentben a magyar soros elnökség programjának bemutatására, amelyet egy szokatlanul éles hangvételű vita követett. A vita során Ursula von der Leyen, a Bizottság elnöke valamint Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője nyíltan támadták a magyar miniszterelnököt, vádak garmadáját vágták a fejéhez.

Ezt is ajánljuk a témában

A Néppártban a vita után is folytatták a nyílt kampányt, ugyanis megosztottak egy posztot a közösségi oldalukon, amelyben azt írták:

Itt az ideje, hogy Magyarországot közelebb hozzuk Európához, és lehetőséget adjunk neki, hogy kiheverje a rossz vezetés következményeit.

Itt az ideje, hogy Orbán Viktor távozzon.”

Rengeteg kritikát kaptak Weberék

A poszt alatt többen is megjegyezték, mennyire nem értenek egyet az Európai Néppárt álláspontjával.

„Azt hiszem, ez a magyar választókon múlik. Nem az Európai Néppárton”

– szögezte le az egyik kommentelő, egy másik hozzászóló szerint

az EU a probléma, nem Orbán”.

„Kik vagytok ti, hogy egy olyan szuverén nemzet vezetéséről döntsetek, mint Magyarország? Annál is inkább, mert Orbán Viktort demokratikusan választotta meg a saját népe” – jegyezte meg egy másik hozzászóló.

„1984-ben a Szovjetunió határozta meg, hogyan éljenek az emberek Magyarországon. Most megint ezt akarják elérni az Európai Unióban. Mi ezt nem fogjuk megengedni.

Orbán maradni fog, ő egy jó vezető. Mi magyarok fogunk dönteni”

– tette hozzá egy magyar kommentelő.

Szintén egy magyar hozzászóló arról írt, hogy „szerencsére Magyarország igazi demokrácia, ahol nem az Európai Néppárt dönti el, hogy ki kormányozzon, hanem a magyar állampolgárok”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2024. október 15. 13:20
Skywalker_bp 2024. október 15. 11:56 Orbán Viktor utolsó miniszterelnöki ciklusát látjuk. 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Dedós! Hogy áll a szállak elvarrásával?Elkészül határidőre?
ada17
2024. október 15. 13:19
magyarok2026 igazi tiszás, letagadja a tènyeket.A Nèppárt szerinte nem akarja megbuktatni Orbánt.:))Ráadásul a faszparaszt azt hiszi nő vagyok ,ès gondolom 17 èves!!😂😂🤡🤡
nyugalom
2024. október 15. 13:11
Mit kepzelnek ezek ott? Ki ez a bunkó weber? Elég! Foglalkozzon ursulaval, meg a tönkre tett nemetekkel!
magyarok2026
2024. október 15. 13:03
Ennyit tudtok seggszuverén korcsok! augusztusban Magyarország minden régiójában csökkent az ipari termelés éves alapon. A legnagyobb mértékű, 14,7 százalékos visszaesést Pest régióban, a legkisebb, 3,8 százalékosat a Dél-Dunántúlon regisztrálták; pocsékul alakulnak a kilátások is, hiszen a KSH megfigyelt feldolgozóipari ágazatok összes új rendelésének volumene 10,9 százalékkal visszaesett 2023 augusztusához mérten. Itt már nem az exporttal van a nagyobb baj: az új belföldi rendelések 14,5, az új exportrendelések 10,2 százalékkal csökkentek, mindezekből is fakadóan az összes rendelésállomány augusztus végén 26 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól (tavaly augusztusban még plusz 3,5 százalékon volt éves összevetésben).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!