Magyar Péter brüsszeli barátai üzentek: itt az ideje megbuktatni a magyar kormányt

2024. október 15. 08:26

A Manfred Weber vezette Európai Néppárt nyíltan kampányol Orbán Viktor ellen.

2024. október 15. 08:26
null

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

A múlt héten sor került az Európai Parlamentben a magyar soros elnökség bemutatására, amelyet egy szokatlanul éles hangvételű vita követett. A vita során Ursula von der Leyen, a Bizottság elnöke valamint Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője nyíltan támadták a magyar miniszterelnököt, és vádak garmadáját vágták a fejéhez. 

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor hazatérve Magyarországra a Kossuth rádióban azt mondta: Ursula von der Leyen és Manfred Weber bejelentették, meg akarják buktatni a magyar kormányt! Hozzátette: ennek a nyíltsága, szégyentelensége szokatlan. Mint mondta: azt is megnevezték, hogy kikből álljon az új magyar kormány. Az európai szocialisták Dobrev Klárát, a Néppárt pedig Magyar Pétert tolják maguk előtt – fűzte hozzá. 

Az Európai Néppárt tagja a Magyar Péter vezette Tisza Párt is. 

Manfred Weber a vita során reményét fejezte ki, hogy a Tisza Párt képviselője a következő választáson legyőzi a Fideszt. 

A Néppártban a vita után is folytatták a nyílt kampányolást, megosztottak egy posztot a közösségi oldalukon, amelyben azt írták: Itt az ideje, hogy Orbán menjen. Mint írták: 

„Itt az ideje, hogy Magyarországot közelebb hozzuk Európához, és lehetőséget adjunk neki, hogy kiheverje a rossz vezetés következményeit.

 Itt az ideje, hogy Orbán Viktor távozzon.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. október 15. 11:55
Végül is ugatni lehet, de a bűnözők pártja nem sok jót ígér az országnak, s ezért sokkal célszerűbb, ha egyáltalán nem foglalkoznunk velük.
obi-wankenobi
2024. október 15. 11:54
Kit akarsz te megbuktatni te sötét Darth manfred Vader!? Ilaria salissal foglalkozzá te rohadék! Meg a Vader péter kollégáddal.
patópál
2024. október 15. 10:23 Szerkesztve
"Itt az ideje, hogy Orbán Viktor távozzon." Mifelénk ezt a választók döntik el, de hát mit tudhatunk mi, vérivó balkáni fasiszták a demokráciáról.
kircike
2024. október 15. 10:19
A JÓ KÚRVA ÉDESANNYÁT MINDEGYIKNEK!!!!!!! Hazaáruló mocskok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!