„Von der Leyen és Weber nyíltan bejelentették, meg akarják buktatni a magyar kormányt!” – Orbán lerántotta a leplet a brüsszeli frigyről (VIDEÓ)

2024. október 11. 10:07

Azt is megnevezték, hogy kikből álljon az új magyar kormány. Az európai szocialisták Dobrevet, a Néppárt pedig Magyar Pétert tolják maguk előtt. A két érintett fél pedig világosan megmondta, készen állnak arra, hogy teljesítsék, amit Brüsszel követel – szögezte le Orbán Viktor.

2024. október 11. 10:07

A magyarok maguk akarják eldönteni, milyen program mentén milyen kormányunk legyen – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ursula von der Leyen és Manfred Weber bejelentették: meg akarják buktatni a magyar kormányt!

Ennek a nyíltsága, szégyentelensége szokatlan – tette hozzá Orbán. Azt is megnevezték, hogy kikből álljon az új magyar kormány. Az európai szocialisták Dobrevet, a Néppárt pedig Magyar Pétert tolják maguk előtt. A két érintett fél pedig világosan megmondta, hogy készen állnak arra, amit Brüsszel követel – szögezte le Orbán Viktor.

„Ez négy fontos dolgot jelent, amit el is fogadtak Magyarék: beszállunk a háborúba Ukrajna mellett, támogatni kell a brüsszeli migrációs politikát, a családvédelmi törvényeket el kell törölni, és végül be kell szállni a gazdasági hidegháborúba.”

Ez a megállapodás a szemünk előtt jött létre!

Ezt is ajánljuk a témában

A kormányfő hangsúlyozta:

lehet, hogy Brüsszelben ide akarnak delegálni egy kormányt a magyar szocialistákból meg a Tisza Pártból, de ehhez a magyaroknak is lesz egy-két szava, mi ezt nem fogjuk tétlenül nézni.

Az nem megy, hogy Brüsszelből megmondják nekünk, hogyan éljünk, és ideküldik nekünk a zsoldosaikat, akik majd ezt végrehajtják – közölte, hozzátéve: ez már volt, hogy kívülről akarták megmondani nekünk, hogyan éljünk, ettől szabadultunk meg 30 éve.

Elmondása szerint azonban bejelentette az ellenállást: Magyarország szembe fog szállni ezzel a brüsszeli tervvel, amely egy kormányt akar ide delegálni.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI/Mandiner)

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. október 11. 12:08
Valaki biztos ezt kérte tőlük, nem mi voltunk.
keszthelyy
2024. október 11. 12:03
Egyre inkább tényszerű hogy ez az egész lejtőre kerülés, minden összetevőjében tudatos és szándékos zátonyra futtatása az Európai Uniónak. Ha 2008 -tól végigtekintünk az uniót ért negatív események során egy állítást biztosan meg tudunk fogalmazni. Ennyi véletlen egybeesés nincs. Ennyi véletlen alakult így negatívum úgyszintén nincsen. Azt mondom a világpolitika nagy játszmái minden esetben A,B,C.....,stb. tervesek. Oroszország leamortizálása lehet az A terv. Kína visszataposása a nyugati tőke alárendeltségébe lehet a B terv. És ha mindez nem menne úgy ahogy megálmodták ott a C terv. Európa leamortizálása minden téren. Azért, hogy nehogy egyik eleme legyen valami USA elleni "ötletelésnek" keleten. Azt kellene megvizsgálni személy szerint pl. Ursulának kik súgnak. Kik azok a nagyon befolyásos súgógépek akik egy Ursula bábuval báboznak állandóan. Érdekes nevek lehetnek.
sexykitty-5000108
2024. október 11. 11:53
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­­­e­l­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­­­i­ ­p­­­u­­n­­c­­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Obsitos Technikus
2024. október 11. 11:52
Akkor leszek boldog ha Orsit Takács Frédi beleire akasztják fel Prüsszel főterén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!