A német kommentelők imádják, ahogy Orbán Viktor szétszedi Von der Leyent és Webert

2024. október 11. 06:31

Rengeteg dicséretet kapott a német hozzászólóktól a magyar kormányfő a strasbourgi beszéde után.

2024. október 11. 06:31
null

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Már három nap eltelt Orbán Viktor strasbourgi Európai Parlamentben elmondott beszéde óta. Az Ungarn Immo TV nevű Youtube-csatornára feltöltötték a beszédet, a német kommentelőknek pedig szemmel láthatóan tetszett az, ahogy a magyar kormányfő szétszedi Ursula von der Leyent és Manfred Webert. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Bravó! Milyen kiváló politikus. Köszönöm, Orbán úr” – írta az egyik felhasználó.

Több beszédet és interjút láttam már Orbán Viktorral. Mindig le vagyok nyűgözve, és őszintén meg kell mondanom, hogy a magyarok büszkék lehetnek az elnökükre. Tisztelet!”

– fogalmazta meg gondolatait egy kommentelő. 

„Köszönöm Orbán úr, szívemből beszélt Európa legjobb elnöke” – írta egy újabb hozzászóló. 

Volt, aki szerint „csak a saját népét tisztelő államférfi beszél így”. „A magyarok büszkék lehetnek Orbán úrra” – tette hozzá egy kommentelő. Valaki pedig szűkszavúan csak ennyit hangsúlyozott: „Egy ember szívvel és elmével”.

Von der Leyennek és Webernek még soha senki nem tartott ilyen előadást. Köszönjük Orbán Viktornak. Egy ember, akinek van esze és gerince”

– emelte ki egy újabb felhasználó. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 14:16
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
iphone-13
2024. október 11. 14:11
JÓVAL KEZDTEK KI EZEK A SENKIHÁZI BŰNÖZŐK. HISZEN ORBÁN VIKTOR EGY IGAZI ZSENI, TÖBB ESZE VAN MINT AZ ÖSSZES KRETÉNNEK EGYÜTT. IMÁDOM EZT AZ EMBERT!
madre79
2024. október 11. 13:54
Én tudom, mert elolvasom ezeket a kommenteket, de a pl. a "magyar" Startlap szerkesztő elmehetnek a bús p...ba! Szemét, hazaáruló népség! Olyan címszavakat és cikkeket kreálnak hogy hányni kell tőlük!
kgnemeth
2024. október 11. 13:41
Én sok helyen találkoztam ennek a vitának a visszhangjával és mindenhol elsöprő többségben Orbánt és kormányát támogató kommentek voltak. Nem csak a németeknél, de angol, amerikai, török, de fent van az Orbán Viktor válaszáról készült videó olyan indiai híroldal Youtube csatornáján is, ahol csak ennek a videónak 7,5 milliós megtekintése volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!