Rengetegen dicsérik Orbán Viktort az EP hivatalos Facebook-oldalán

2024. október 10. 19:45

Elárasztották az oldalt az olyan kommentek, amiben méltatják a magyar kormányfő beszédét.

2024. október 10. 19:45
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Már két nap eltelt Orbán Viktor strasbourgi Európai Parlamentben elmondott beszéde óta, de az indulatok még mindig nem hagytak alább. A beszéd kapcsán az EP hivatalos Facebook-oldalán is megjelent egy rövid összefoglaló, azonban ennél sokkal figyelemreméltóbbak voltak a hozzászólások a poszt alatt – számolt be a Magyar Nemzet

Ezt is ajánljuk a témában

Az EU a demokrácia végét jelenti. Egy másik tagállam elkülönítése vagy lerombolása kizárólag azért, mert nem helyezi a prioritásai közé Ukrajnát és a migránsokat, egyszerűen nevetséges” – írta az egyik felhasználó.

Bölcs miniszterelnök, okos hozzáállás, NE LEGYEN TÖBB HÁBORÚ EURÓPÁBAN!”

– olvasható a bejegyzésnél. De olyan kommentek is érkeztek, mint „Én Orbán oldalán állok”, és „Orbán Viktor alkalmas az EB elnöki posztjára!”. 

„Azok az országok, amelyeknek az európai parlamenti képviselői Orbán Viktort kritizálták, nyugodtan befogadhatják az illegális bevándorlókat közvetlen repülőjáratok segítségével, és támogathatják őket a saját gazdaságukkal. A többi tagállamnak nem szükséges támogatni az Európai Unió migránspolitikáját, hiszen így is szegénységgel küzdenek a saját országukban” – írta egy felhasználó, míg egy másik kommentelő a következőket fűzte hozzá a bejegyzéshez:

„Kérlek értsétek meg, hogy az elsődleges célja a magyarok védelme. Mindig, minden alkalommal és helyzetben! Nincs még egy hozzá hasonló miniszterelnök! Minden egyes vezető eladta az országát az EU-nak. Jogunk van nemet mondani a migránsokra, békében akarunk élni! Senki nem kényszeríthet minket arra, hogy olyan emberekkel éljünk együtt, akikkel nem akarunk! Az EU csak azért utálja őt, mert nem tudják manipulálni!” 

Egy másik, saját bevallása szerint EU-párti hozzászóló pedig kijelentette,

Az állampolgárok mindenhol egyetértenek Orbán Viktorral a migráció kapcsán, és a legtöbb más felvetett probléma esetén is. Én az EU mellett állok, de úgy gondolom, hogy az illegális migránsok fogják az EU végét okozni. Ki vagy te, hogy megmondd egy szuverén államnak, hogy kit engedjen be? Tartsanak EU szintű népszavazást, ha mernek”.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. október 10. 22:14
gilou-au-clavier 2024. október 10. 21:03 "Nem kommentfalat kell nyerni, hanem a 13% helyett csinálni 50-et, putrióta buksikák." Pötibozguru a 3M+ vs 2M- megvolt 2022-ben, meglesz 2026-ban... Ti meg dákók, mentek a Don-kanyarba...
Reszelő Aladár
2024. október 10. 22:09
Ettől még nem bukott meg senki. Meg ez egy amúgy is lassú víz. 4,5 év még a választásokig, ahol majd lehet egy erős Patrióta pártra szavazni. Addig pedig harcolni kell és kimozogni a háborút.
sexykitty-5000108
2024. október 10. 22:01
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­­u­­n­­­c­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Zjzj
2024. október 10. 21:58
Zorbo muszka meg kinai rajongoi …
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!