Kellemetlen meglepetés érte az utasokat: Podgorica helyett Tiranában landolt a Wizz Air járata

2024. október 20. 06:53

Az utasokat nem tájékoztatták az útirány változásának okáról.

2024. október 20. 06:53

Nyitókép: Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio, Getty Images

Ismét nagy kavarodás történt a Wizz Air légitársaságnál. A szombat reggeli járat, amely Montenegró fővárosába, Podgoricába tartott, végül Albánia fővárosában, Tiranában landolt. A gép először érintette Podgorica futópályáját, de ezután ismét felszállt. Az utasokat nem tájékoztatták az útirány változásának okáról – írta meg a 24.hu.

A Wizz Air megerősítette a portál értesüléseit, miszerint a légitársaság Budapest-Podgorica járata „a sűrű köd miatt” nem tudott leszállni eredeti célállomásán. A társaság közleményéből kiderül, hogy a pilóták a protokollnak megfelelően a tiranai repülőtérre irányították a gépet. 

Az utasokat, akik Budapestről indultak, később autóbuszokkal szállították át Podgoricába. Azok számára, akik az innen Memmingenbe tartó járaton utaztak volna, a légitársaság „ingyen módosítja a jegyüket” egy másik járatra, továbbá a járat indulásáig „szállást biztosít” számukra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000118
2024. október 20. 17:20
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Galsó Atya
2024. október 20. 16:58
Ja. Öööö... Mi a különbség?
petya-806
2024. október 20. 14:44
Régi vicc: A Malév Delhibe tartó járata kényszerleszállást hajt végre Mátészalka mellett a mezőn. A kiszálló utasok, meglátva az eseményre kíváncsian összecsődülő helyieket, Így szólnak: - Nocsak! Mégis csak Delhiben vagyunk?
ekeke1
2024. október 20. 13:00
Legrosszabb esetben másfél órás út,busszal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!