Fontos bejelentést tett Putyin: itt az új világrend

2024. október 11. 10:37

Sosem lesz már olyan a világunk, mint amilyen volt.

2024. október 11. 10:37
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

A nemzetközi kapcsolatok fundamentális változások korszakába léptek: a bolygó sokszínűségét tükröző új világrend van kialakulóban, és ezeket a folyamatokat nem lehet megállítani. Ezt az értékelést Vlagyimir Putyin orosz elnök mondta az „Idők és civilizációk összekapcsolódása – a béke és a fejlődés alapja” című fórumon.

Hangsúlyozta Putyin, jelenleg 

a világ példátlan fenyegetésekkel néz szembe, melyeket etnikai és vallási konfliktusok sorozata tükröz.

Vlagyimir Putyin orosz elnök sokszor hangsúlyozta korábban: az Egyesült Államok és a Nyugat hegemóniájának vége, az orosz-ukrán háború és Kína megerősödése miatt többpólusú világ van kialakulóban.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 13:01
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­k­­e­l­d­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Nasi12
2024. október 11. 13:01
Szomorú, hogy oroszország rájött hiába igyekszik Európába, ott nem fogadják be. Volt amikor jobb volt a helyzet a cár és a franciák között, de hiába mentek Berlinig vagy 10 millió emberük árán mégsem szeretik őket az atlantiak. Most Ázsia felé fordulnak, oda irányítják anyag és energia forrásaikat. Akik ezt honorálják, nem engedik őket legyőzni. Az atlanti stratégia hibás. Amit egy jelentéktelen szinésszel túrbóztattak fel.
nemugatolmerkapol
2024. október 11. 12:34
Putyin a leghiggadtabb vezető. Biden fagyit nyal, Kamala akar enni sok banán, Macron négereket fogdos, Ursula sms-ezik. A többit nem ismerem. Ma Amerika ereje Hollywood agymosásában és a dollár tőzsdei rémuralmában van. Nyugat-Európáé pedig a tartalékaiban.
abcugabcug
2024. október 11. 12:32
"a világ példátlan fenyegetésekkel néz szembe, melyeket etnikai és vallási konfliktusok sorozata tükröz" kár , hogy a zömét oroszország idézte elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!