Csúcsállamban fakadtak ki: „Magyarországnak el kellene hagynia az Európai Uniót!”

2024. október 04. 11:12

Nyugaton megint kitennék Magyarországot az Európai Unióból, ám ezúttal kizárólag jó szándékból, mert a francia politikus szerint az EU egy börtönné változott.

2024. október 04. 11:12

Nyitókép: AFP/Olivier Hoslet

Magyarországnak el kellene hagynia az Európai Uniót, mert burjánzik a zsarnokság – idézi a Gazeta Florian Philippot, a francia Hazafiak párt vezetőjét.

Az EU egy zsarnoki rendszer, egy börtön, amelyet a lehető leghamarabb el kell pusztítani. Magyarországnak jobb, ha kiszáll belőle

– fogalmazott a francia politikus, aki elsősorban a Magyarország elleni újabb per miatt fakadt ki.

Nem mindenkit zavar, hogy az Európai Bizottság támadást indított a magyar szuverenitás ellen: Magyar Péter például mosolyogva fogadott hűséget Ursula von der Leyennek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Tényleg nyugati programokra kell befizetni, hogy csillogó szemű, mosolygó magyarokat lássunk? Vagy netán elegendő jófejnek lenni a mellettünk ácsorgóval?

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpaniferRoland
2024. október 04. 12:42
Az EU egy zsarnoki rendszer, egy börtön, amelyet a lehető leghamarabb el kell pusztítani. Magyarországnak jobb, ha kiszáll belőle :DDD.igen mikor azt mondja a csaj neked ,szivem te túl jó vagy nekem,nem érdemellek meg téged,tartsunk egy kis szünetet ,legyünk inkább barátok:DDDDDDDDDna így küldtek el minket is a gecibe:DDDD
Bastyaelvtars
2024. október 04. 12:33
22-es csapdája De szar duma :) Nem elestem, én így szoktam leszállni a bicikliről. :)))) kb ez a szinted csak hogy cselekedeteket se említ a cikk ami azt bizonyítja hogy mp nem magyar érdek szerint politizál bmeg. Csak bemondja. Kinyilatkoztat.
atti64
2024. október 04. 12:31
IGAZA VAN A FRANCIÁNAK AZ EUT NÁCI PATKÁNYOK IRÁNYITJÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
letsgobrandon-2
2024. október 04. 12:27
én el sem mentem szavazni.. a részvételi arány el sem érte az 50%-ot .. és nem mindenki a belépésre szavazott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!