Nincsenek véletlenek: Magyar Péter történelmi döntés után fogadott hűséget Von der Leyennek

2024. október 04. 10:44

Miközben az Európai Bizottság támadást indított Magyarország szuverenitása ellen, a baloldali Tisza Párt vezetője mosolyogva mondta fel Ursula von der Leyen elnök kormányellenes narratíváját.

2024. október 04. 10:44
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Az Európai Bizottság az Európai Bíróság elé viszi Magyarországot a szuverenitásvédelmi törvény miatt, mert a Bizottság szerint sérti az európai jogot – számolnak be a hírről a legnagyobb nyugati portálok, például a ZDF, amely idézi a magyarellenes Daniel Freundot is, aki büszkén hirdeti, hogy 71 eljárás zajlik Magyarország ellen az uniós szerződések megsértése miatt.

Érdekesség, hogy éppen azon a napon, amikor az Európai Bizottság támadást indított Magyarország szuverenitása ellen, Magyar Péter mosolyogva fogadott hűséget Ursula von der Leyennek.

A baloldali Tisza Párt vezetője Brüsszelben tárgyalt a Bizottság elnökével, majd a találkozót követően nagy egyetértésben mondta fel Von der Leyen kormányellenes narratíváját. Ezután Magyar Péter találkozott az Európai Parlament elnökével, a háborúpárti Roberta Metsolával is, aki a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés „árnyék-jelentéstevője" volt, lelkes támogatója az LMBTQ-lobbinak és a migrációnak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2024. október 04. 13:09
Magyarország ellenségei gyorsan egymásra találnak, ebben van mit tanulni tőlük
coyote-0
2024. október 04. 12:33
Ebben a kettőben 2 közös is van: 1. Mindketten gyűlölik Orbánt és 2. Mindketten szőkére festik a hajukat.
Zolotarjov
2024. október 04. 12:19
Az új helytartó jelölt..
Janika50
2024. október 04. 12:09
De gyönyörűek igy együtt. Ketten szűken kitesznek egy félembert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!