Háborúpárti brüsszeli politikussal találkozott Magyar Péter

2024. június 18. 18:29

Roberta Metsola migrációpárti álláspontja is közismert.

2024. június 18. 18:29
Magyar Péter Metsola

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

 

„Baráti megbeszélés az Európai Parlament elnökével, Roberta Metsola képviselőasszonnyal” – posztolta Facebookjára Magyar Péter kedden. Metsola háborúpárti kijelentéseiről ismert. Az Európai Parlament elnöke márciusban például Ukrajnába látogatott és azt szorgalmazta, hogy az uniós tagállamok küldjenek még több fegyvert Ukrajna támogatására, valamint komolyan vegyék fontolóra vadászgépek szállítását is. 

A háborúpárti álláspontot képviselő politikus egyébként korábban a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés „árnyék-jelentéstevője" volt, és lelkes támogatója az LMBTQ-lobbinak és a migrációnak is.

Metsola migrációpárti álláspontja is közismert

A migrációs paktum intézményközi tárgyalását ő felügyelte, aki az elmúlt években többször javasolta az illegális migránsok tagállamok közötti szétosztását. Mindezen felül Roberta Metsola is szerepel a még 2017-ben kiszivárgott listán, amely Soros György nemzetközi tőzsdepsekuláns megbízható embereit tartotta számon az EP-ben.
 

 

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. június 19. 15:30
Háborúpárti? Aha. Biztosan a választói megtévesztése céljából a békét szajkózza egy olyan háború azonnali befejezéséért, melynek, ha a jelenlegi status quo szerint, és a felelős megállapítása nélkül vége szakad, akkor a támadó fél eddig elfoglalt területe végleg az övé marad - ezzel megalapozva pár év múlva egy következő háború kitörését. “Béke a háborúért!” - vallja az undorító féreg.
evpus
2024. június 19. 06:45
Ez a barom pénzért még az ördöggel is cimborálna.
lendvaiildiko
2024. június 19. 06:09
Ez a magyar történelem eddigi legveszélyesebb és legnagyobb árulója. Isten óvja Magyarországot tőle.
kastellorizo
2024. június 19. 06:06 Szerkesztve
FeketeFehér 2024. június 18. 23:40 Ezek csak süket blöffök. Putyin aláírta volna a békét, Zselé meg nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!