Brüsszelben megijedtek: Magyarország nagy változást hozhat az Európai Unióban

2024. október 01. 09:49

A magyar kormány jobbra tolja az EU migrációs politikáját, és bár egyesek megpróbálják lekicsinyelni az osztrák választási eredményeket, a Politico szerint nagy problémák vannak.

2024. október 01. 09:49
Ursula von der Leyen - Mario Draghi press conference in Brussels

Nyitókép: AFP/Dursun Aydemir

Hány szélsőjobboldali kormányt kell megválasztani ahhoz, hogy az Európai Unió felismerje, problémái vannak? – teszi fel a kérdést aggódva a Politico, amely szerint ugyanolyan „migránsellenes és oroszbarát” párt nyert Ausztriában, mint amilyen Magyarországot vezeti.

Magyarország bevándorlásellenes retorikájával jobbra tolja az Európai Unió migrációs politikáját

– állapítja meg a cikk.

A szerző hozzáteszi, bár az uniós diplomaták lekicsinyelték Ausztria választási eredményének Európára gyakorolt hatását, valójában ezek beépülnek Orbán Viktor narratívájába.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. október 01. 13:29
Én Orosz párti vagyok. Mi ezzel a baj? Tudjuk. Az a baj, hogy a háttér hatalom, világ uralomra tör és ez az Orosz barát kijelentés útjában van a törekvésüknek. A kurva anyjukat! Hajrá Oroszország!!!!!
herden100
2024. október 01. 13:26
🇺🇸 m.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM&pp=ygURYW1lcmlrYSByYW1tc3RlaW4%3D 🇺🇸 m.youtube.com/watch?v=v4BCHAQxE2g&pp=ygUQcmFtc3RlaW4gYW1lcmlrYQ%3D%3D
obi-wankenobi
2024. október 01. 13:23
ursula von Darth Wadert is ugyan az a megbízó mozgatja, mint a többi Darth Wadert. Darth zelensky Wadert, Darth joe biden Wadert, Darth macron Wadert, Darth magyar péter Wadert. A megbízó kilétének megértéséhez meg kell nézned ezeket a dokumentum filmeket. A link beillesztését számomra letiltották, Ezért keresd Viea-n Videa/ And Game feliratos A link beillesztését számomra letiltották, Ezért keresd Viea-n Videa/ And Game feliratos Videa/ The war on democrasy feliratos
atti64
2024. október 01. 13:11
A PATKÁNY KURVÁNAK PUSZTULNI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!