Arra célozni, hogy valaki mellett 39 évesen elment a világ, sértő és nevetséges

2024. október 14. 22:52

Egyvalamire nincs példa: hogy valaki a neme vagy a kora miatt legyen képtelen valaha is újat, mást csinálni.

2024. október 14. 22:52
US singer Katy Perry poses in the pressroom with the Michael Jackson Video Vanguard Award and with the VMAs Most Iconic Performance award for "Roar" during the MTV Video Music Awards at UBS Arena in Elmont, New York, on September 11, 2024.
Mérő Vera
Mérő Vera
Glamour

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Katy Perry új albuma kapcsán fontos kérdések is felmerülnek, de ezek egyike sem kapcsolatos a korával. Annál inkább a zenei producerével, Dr. Luke-kal, aki körül súlyos szexuális erőszak vádak merültek fel. Egy ilyen alkotótárs sokkal inkább kockázatos vállalás, mint egy gyenge vagy középszerű lemez, és egy ilyen együttműködés sokkal inkább utal arra, hogy Perry nem érti az idők szavát, mint az, hogy az új album nem a progresszív zenei teljesítmények műfajteremtő ékköve.

Lehet egy előadót biztonsági játékosnak nevezni, a rosszmájúak egyenesen korábbi önmaga árnyékának is mondhatják, azonban determinálni, hogy ez így is marad, arra célozni, hogy 39 (vagy akárhány) évesen elment valaki mellett a világ, amelynek a csúcsán volt, nos, ez nemcsak sértő, hanem nevetséges is. Mindenre van példa és ellenpélda, egyslágeres sztárokra ugyanúgy, mint félresikerült próbálkozások vagy hosszú hallgatás után kivágott magas cékre.

Egyvalamire nincs példa: hogy valaki a neme vagy a kora miatt legyen képtelen valaha is újat, mást csinálni. Ha mégis akad ilyen, az pontosan az ilyen cikkek és hatásuk miatt van.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 15. 02:18 Szerkesztve
Bla-bla Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla-Bla- 💰💰💰💰💰💰💰
diodoro3
2024. október 15. 02:02
Erdekes MP csaladon beluli eroszakoskodasa rendben van veracska szerint
gilou-au-clavier
2024. október 15. 00:49
A fideszmédia kesmanyikjai ilyen femino-nyomoronczokat rágatnak elő, mert a pöce másik szélén arra még ők is kiválóak, hogy hergelni lehessen velük. Ezt versenyt, ezt a roncsderbit meg tudják nyerni a feminácik plénum elé rángatásával, Mérő Verát is lehet rugdosni, lehet, csakhogy erre is rá fognak unni már sokan (Gyurcsányra és gyurcsányozásra is ráuntak sokan) és ahogy sok fideszszar blöff már nem jött be, ennek is kopni fog az éle.
letsgobrandon-2
2024. október 15. 00:49
Arra célozni, hogy valaki mellett 39 évesen elment a világ, sértő és nevetséges ---------- Verának meg se jött
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!