Budapesten ünnepelték meg Katy Perry születésnapját

2022. november 03. 19:21

A romantikus vacsorát Orlando Bloom szervezte meg.

2022. november 03. 19:21
null

Hlatky-Schlichter Hubert, az egyik felkapott, Michelin-csillagos budapesti étterem tulajdonosa számolt be arról az Instagram-oldalán, hogy a sztárpár nemrégiben náluk ünnepelte meg Perry 38. születésnapját. A két hírességgel még egy közös fotót és egy videót is készített.

Hubert azt is elárulta követőinek, hogy a Bloom-Perry páros elégedett volt az étterem szolgáltatásaival.

Az étterem tulajdonos a közös fotóhoz írt kísérőszövgben arra is kitért, hogy a jövőben is „ennyire szeretetteljesek és alázatosak maradnak”, és azt is reméli, hogy „az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék”.

Hlatky-Schlichter Hubert vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

A lenti videóban az látható, ahogy Orlando Bloom és Katy Perry kedélyesen beszélget az étterem személyzetével. A sztárpár külön megköszönte az „exkluzívnak” minősített fogásokat a szakácsoknak és a felszolglóknak egyaránt:

 

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. november 04. 06:24
Legolas minden este lefeküdhet Katy Perryvel, irigylem :)
Tehetős Totó
2022. november 04. 03:23
Ez hír(verés)? Ezzel szemben Elon Musk és Angelina Jolie NEM halóvénezett Bezzegromániában!
mo ching
2022. november 03. 22:01
Katy Perrynek arcidegzsábája van kiskora óta, ami néha abban nyilvánul meg, hogy az arca jobb fele lebénul kvázi, és akaratlanul lecsukódik a jobb szeme. Kicsit ijesztő, de nem tehet róla. Itt pont egy koncerten történt meg vele: https://9gag.com/gag/abv0B59
Akitlosz
2022. november 03. 21:55
Zártkörű rendezvény volt? Ennyi ráérő személyzet csak egy üres étteremben lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!