A nemzetközi aktivisták követelése hatalmas veszélyt jelent Magyarországra is

2024. október 09. 14:17

A Drogkutató Intézet figyelmeztet: a Soros György által finanszírozott nemzetközi drogaktivisták azt követelik, hogy ENSZ-egyezményeket és EU-s jogszabályokat is módosítsanak a legalizáció érdekében.

2024. október 09. 14:17
null

Nyitókép: AFP/Fabrice Coffrini

Az elmúlt évek legalizációs folyamatainak negatív következményei egyértelműek. Romlásnak indult a közbiztonság, a bűncselekmények száma növekedett, a feketepiac nem leépült, hanem fellendült, a szerhasználók száma pedig szintén emelkedésnek indult – írja a Drogkutató Intézet.

Az ENSZ-ben felszólaló nemzetközi drogaktivisták azonban nem érték még el céljukat, a teljes legalizáció mellett kardoskodnak

– jelentette ki Téglásy Kristóf stratégiai igazgató, aki szerint a felszólalók támogatói között hangsúlyosan megjelenik a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány.

A szakértő kiemelte, az egyik megszólaló, Tom Blickman azt fejtegette, hogy mivel az EU-s jogszabályok szoros összefüggésben vannak az ENSZ-egyezményekkel, és ezek miatt nem lehetett Németországban sem a teljes behozatali és kiskereskedelmi láncot kiépíteni a marihuána-legalizációs törvényekben, ezért meg kell változtatni az egyezményeket és az EU jogszabályait is, méghozzá a droglegalizáció érdekében.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. október 09. 16:04
Lesz ám világraszóló picsogás, ha a vén sátánt haza hívja a pokol.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 15:49
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
herden100
2024. október 09. 15:41
HA BÉKÉBEN AKARTOK ÉLNI, LEHETSÉGES: mandiner.hu/kulfold/2024/10/igy-vetne-veget-a-haboruskodasnak-egy-volt-izraeli-es-palesztin-vezeto Ehud Olmert 🤍 Nasszer al-Kidwa! HAJRÁ !!! 🕊️🗽🤍 UI: Meg kellene hívni őket a Karmelitába.
istvanpeter
2024. október 09. 15:31
No igen, az elvetemült háttréhatalmi maffia a drogot is komoly fegyverként alkalmazza az emberi társadalom szétverése és gyarmatosítása érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!