Zelenszkij szerint a háború: béke

2024. szeptember 29. 08:37

Az ukrán elnök végleg elmerült az orwelli kifejezések homályában.

2024. szeptember 29. 08:37
null

Nyitókép: MTI/AP/Keystone/Alessandro Della Valle

Az Interfax arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij elnök köszönetet mondott Joe Biden amerikai elnöknek a közel 8 milliárd dolláros segítségért.

Köszönöm Biden elnök úrnak az eddigi legnagyobb támogatási csomagot

 – közel 8 milliárd dollárt. A támogatás további fegyvereket jelent a frontvonal számára, légvédelmet városaink számára, valamint az F-16-osok kiképzési missziójának bővítését. Köszönöm az Egyesült Államok Kongresszusának a rendíthetetlen kétpárti támogatást és a győzelemhez való készségét. Szenátorok, képviselőházi tagok – mindenki, aki látja, hogy együtt mennyi mindenre vagyunk képesek. Teljes támogatást kaptunk a békét közelebb hozó stratégiához – béke az erőn keresztül” – nyilatkozta Zelenszkij.

Az ukrán elnök azt is megjegyezte, hogy bemutatta a „győzelmi tervet”, és megállapodott abban, hogy a lépéseket a szövetségesekkel Németországban, a ramsteini bázisban fogják megvitatni. „Egyértelmű jelzés, hogy

 szövetségeseinkkel együtt helyreállítjuk a háború utáni normális életet. 

Ebben már több mint 30 ország áll Ukrajna mellett. Lesznek kétoldalú megállapodások is – növelni fogjuk a támogatók számát” – fogalmazott.

„Az élet az elveken és a törvényeken alapul, ha azt nem lehet erőszakkal elpusztítani. Ezért olyan fontos az egység. A szövetségesek egysége, a világ egysége, hogy megállítsuk Oroszországot, ezt a háborút és

 garantáljuk a valódi, őszinte békét. Azt a békét, amelyet Ukrajna jobban akar, mint bárki más a világon,

és amely biztosan el fog jönni” – mondta az államfő, aki elfelejtette megemlíteni, hogy miként lehet elhozni a békét egy atomhatalom belső területeinek a bombázásával, ami Zelenszkij stratégiájának központi eleme.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

2024.09.27 20:00

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. szeptember 29. 11:18
Réges-rég ideje megröptetni a kijevi governement centrumot.
__iX
2024. szeptember 29. 11:13
Teljesen mindegy mit mond Z báb. Az amcsik végső célja ezzel a háborúval Kína térdre kényszerítése a kapitulált oroszokon keresztül. Évtizedes hegemón terveik dőlhetnek meg, ha Ukrajna veszít. Emiatt nem tudom elképzelni, hogy könnyen hagynák elveszni Ukrajnát, hacsak nincs más mód Kína ellen. Sajnos hosszú háborús idők jöhetnek.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 11:12
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
sozlib_abschaum
2024. szeptember 29. 11:08
A ruszkik megsemmisítettek megint négy darab f16-os még a hangárban, és a halottak között vannak amcsi zsoldosok is. youtube.com/watch?v=2CJcwMd988s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!