Zelenszkij megsemmisítő csapást mérne az oroszokra, miközben azok épp átgázolnak rajtuk

2024. szeptember 10. 07:21

Némi anomália érzékelhető itt. Kommunikáció az egész világ?

2024. szeptember 10. 07:21

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztály / AFP

Az Ukrinform arról ír, hogy Volodimir Zelenszkijt egy németországi légibázison tájékoztatta az ukrán védelmi miniszter, Rusztem Umerov és a hadsereg vezetője, Olekszandr Szirszkij a háború állásáról. 

Érdekes megállapításokat tettek, különösen a tények tükrében:

 az oroszok ugyanis teljes pályás letámadásban vannak, néha összeomlani látszik az ukrán védelem Donyeckben.

Nos, az ukrán elnök arról beszélt, hogy 

a nyugati szövetségesekkel való egyeztetések jól haladnak, 

a megállapodásokat minél hamarabb végre kell hajtani, és lényegében akkor minden jó lesz. „Amire szeptemberben szükség van, azt szeptemberben át kell adni csapatainknak. A háború menete közvetlenül függ a logisztika minőségétől és a partnereink által tett ígéretek teljesítésétől. Szirszkij főparancsnok ma részletes, tisztán katonai jelentést is adott, amely elsősorban a donyecki frontról szólt. Hálás vagyok minden katonának, akik visszaverik az orosz támadásokat” – mondta Zelenszkij.

Egy meglepő fordulattal hozzátette:

 a megszálló erők minél nagyobb részét meg kell semmisíteni, 

Pokrovszk és Kurahove közelében a lehető legtöbb orosz katonát hatástalanítani kell – írják. 

Erről azért érdemes lenne megkérdezni a tízezerszámra dezertáló, fejvesztve menekülő, biztos halálba hajszolt ukrán katonákat is, akiknek nincs protekciójuk

 – jegyezzük meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2024. szeptember 15. 14:43
Nem a propagandának kell hinni egyik oldalon sem. Csak rá kell nézni a térképre. Az nagyjából mindkét oldal médiájában azonos eltekintve a nyilaktól és jelmagyarázatoktól meg a szövegtől körülötte. Az pedig az oroszok előrehaladását mutatja. Ennek akkor lesz vége ha a tábornokok felismerik hogy azzal nem védik meg Ukrajnát, hogy a katonákat a mészárszékre küldik, hanem eltávolítják a hatalomból Zelenszkíjt. Szerintem ez már nincs messze.
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2024. szeptember 10. 16:52
Tegnap egy ukrán képviselő azt nyilatkozta, hogy 80 000 dezertőr van. Nem a bevonulást elkerülő, hanem a már bevonult és a hadseregből dezertálókról volt szó.
Csigorin
2024. szeptember 10. 16:49
nyomorùlt zelenszki a szanalmas eletet lampavason fogja bevegezni
Krupp Skya
2024. szeptember 10. 13:21 Szerkesztve
"lauderstenonis-2 2024. szeptember 10. 10:48 Tényeknek állítani be ruszki hazugságokat. Mandiner, ez azért még a sok éves teljesítményeteket is alulmúlja" Körömletépés meg volt? Földelvétel meg volt? Felakasztottátok már egymást az ÁVH-bál? Akkor lehet foglalkozni mással is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!