Sárból készült „tortával” küzdenek az éhínség ellen Haitin (videó)

2024. szeptember 22. 10:04

Az alternatív élelmiszer sárból, vízből margarinból és sóból készül.

2024. szeptember 22. 10:04

Nyitókép: Képernyőfotó

Meghökkentő videó kering az interneten. A felvételen az látható, hogy Haitin szorgos kezek sarat dagasztanak, amelyből „torta” készül. 

Mint írták, többek között

így próbálják felvenni a harcot a szegénységgel és az éhínséggel.

Az úgynevezett „iszaptorta” sárból, vízből, sóból és margarinból készül. Az iszapsüteményekről már most olyan pletykák keringenek, hogy gyógyítják a különféle gyomorbetegségeket és tisztítják a bőrt.

Az összeállításban hozzátették, hogy a sártorta tápértékét még bizonyítani kell, de mint az a felvételből kiderül, a „gyártás” már folyamatban van.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. szeptember 22. 12:20
Haiti evolúciós zsákutca, nyugodtan kipusztulhatnak.
Finale
2024. szeptember 22. 11:43
Sokszor van az ,hogy a melyszegenysegben elo emberek koverek mert nagyon rosszul taplalkoznak az anyagcserejuk pedig lelassul. Nem arrol van szo,hogy nincs semmi hanem ami van az nem elegendo a kiegyensulyozott taplalkozashoz ez pedig allando ehsegrzethez vezet.Ilyenkor abbol a kevesbol esznek sokat ami van.Zsiradek, kenyer,cukor, teszta stb.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 11:39
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­k­­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­s­­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Dominik
2024. szeptember 22. 11:37
Kimaradt a videó végéről ahogy macska formájú kis sütiket is készít...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!