Olyan lépést fontolgat Norvégia, amiért a fél világ megkövezte Magyarországot

2024. szeptember 30. 09:49

A migráció minden irányból problémát okoz.

2024. szeptember 30. 09:49

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

Norvégia azt fontolgatja, hogy kerítést épít az ország Oroszországgal közös határa mentén a migránsok átkelése miatti folyamatos aggodalmak közepette – közölte Emily Anger Mel norvég igazságügyi miniszter. Minderről az Index számolt be orosz sajtóforrásokra hivatkozva.

Az illegális migráció Norvégiában is komoly társadalmi válságot okoz, így a kormányon komoly politikai nyomás van. 

A tárcavezető elmondta, hogy az ország számos intézkedést vizsgál a biztonság növelése érdekében az Oroszországgal közös, csaknem 200 kilométeres északi határ mentén, beleértve a kerítések építését is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patriota-0
2024. szeptember 30. 13:36
Jól értem, hogy eddig nem tettek eleget a Schengeni előírásoknak? Nem védték meg az EU külső határát? Azonnal kötelezettségszegési eljárást kell indítani ellenük!
pollip
2024. szeptember 30. 13:21
A norvégok kerítése jó kerítés lesz, mert az orosz határhoz építik.
mondeos
2024. szeptember 30. 13:14
Hé libsik! Olasz partokhoz németek által szállított migráns jó migráns,Norvégia határához Oroszországon keresztül érkező migráns rossz migráns. Olasz partot védő,Német hajót be nem engedő Salvinit börtönbe, Norvég kerítést építő Norvégot meg támogatni. Elmagyaráznátok a logikát agyhalott libsik?
gilou-au-clavier
2024. szeptember 30. 13:11
Soha nem kövezték meg Magyarországot, mindig is kesztyűs kézzel bántak vele, pedig egy ideje egy undorító kis trollszopó szottyadék szektává rohadt az egész bűzölgő törött szemüveges kipcsakromán balkáni csőcselék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!