Medvegyev egyszerre rúgott bele Trumpba és Harris-be: közelgő polgárháborútól „félti” az USA-t az orosz politikus

2024. szeptember 08. 08:27

Putyin korábban azt mondta, Kamala Harris győzelmét szeretné látni a közelgő amerikai elnökválasztáson.

2024. szeptember 08. 08:27

Fotó: Yuri KADOBNOV / AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy Vlagyimir Putyin csütörtökön egy szarkasztikus megjegyzésben kijelentette, hogy Kamala Harris győzelmét szeretné látni a közelgő amerikai elnökválasztáson, Harris kifejező és ragadós nevetése miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Természetesen nem” – válaszolta meg a saját maga által feltett kérdést Dmitrij Medvegyev, miszerint Donald Trump feloldja-e az oroszokkal szembeni szankciókat, ha megválasztják.

Az orosz politikus Telegram-bejegyzésében azt írja: „Minden látszólagos bravúrja ellenére, melyek segítségével kívülállónak mutatja magát, Trump végső soron bennfentes. Igen, különc, ugyanakkor pragmatikus is. Trump üzletemberként megérti, hogy a szankciók sértik a dollár dominanciáját a világban.

„Ez azonban nem elegendő ok arra, hogy forradalmat indítson az Egyesült Államokban, és szembemenjen a hírhedt Deep State oroszellenes irányvonalával, amely sokkal erősebb, mint bármilyen Trump” – vélekedik Medvegyev.

Kamala Harris-ről is elmondta a véleményét:

Tapasztalatlan, és ahogy ellenségei állítják, egyszerűen csak ostoba.

Medvegyev azt mondta: szankciók a Szovjetunió ellen is voltak a 20. század során. „A 21. században soha nem látott mértékben tértek vissza – szankciók mindörökké!

Vagy inkább addig, amíg az Egyesült Államok össze nem omlik egy közelgő új polgárháború során”

– zárja sejtelmesen sorait az orosz politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anomander
2024. szeptember 08. 12:51
Bevodkázott megint?
freely
2024. szeptember 08. 12:00
Ez a faszi egy idióta.
oberennsinnen49
2024. szeptember 08. 11:23
A két nagy világháború, és azóta az összes többi háború kivétel nélkül az USA-t fenyegető polgárháborús veszély elfedésére szolgált. És akik kitervelték, azok között feltűnően sok volt a zsidó. Ma még több...
Kovács Ubul
2024. szeptember 08. 10:52
Aztán a Szovjetunió bele is döglött a szankciókba a 20. században meg polgárháború is volt. Megint a baglyov oktatja a verebeket a nagyfejűségről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!