Putyin meglepő kijelentést tett Kamala Harris nevetéséről – és itt nem állt meg

2024. szeptember 06. 08:30

Sokak szerint Oroszország valójában Trump győzelmét támogatja, mert kevésbé elkötelezett Ukrajna támogatása mellett az orosz-ukrán háborúban.

2024. szeptember 06. 08:30
Putyin

Nyitókép: Maxim Shemetov / POOL / AFP

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön egy szarkasztikus megjegyzésben kijelentette, hogy Kamala Harris győzelmét szeretné látni a közelgő amerikai elnökválasztáson, Harris kifejező és ragadós nevetése miatt – írja a Reuters. Ez a megjegyzés néhány nappal azután érkezett, hogy az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma két orosz média vezetője ellen vádat emelt egy állítólagos illegális propaganda-kampány miatt, amely Oroszország érdekében kívánta befolyásolni a novemberi választásokat.

Míg korábban Putyin ironikus módon kifejezte, hogy Joe Biden elnököt részesítené előnyben Donald Trumppal szemben, mondván, hogy Biden a „régi iskola” politikusa, és ezért kiszámíthatóbb, sokak szerint Oroszország valójában Trump győzelmét támogatja. Az amerikai hírszerzési ügynökségek úgy vélik, hogy Moszkva azért áll inkább Trump mellé, mert Trump kevésbé elkötelezett Ukrajna támogatása mellett az orosz-ukrán háborúban. Putyintól megkérdezték, hogy hogyan látja a mostani választási helyzetet, mire azt válaszolta, hogy ez az amerikai nép döntése lesz.

A kijelentés után azonban Putyin humorosan hozzátette, hogy mivel Biden is Harris támogatására buzdította híveit, „mi is ugyanígy fogunk tenni”. Putyin mosollyal az arcán tette ezt a megjegyzést egy gazdasági fórumon Oroszország távol-keleti részén, ami a közönségből tapsot váltott ki. Harris nevetésére kitérve Putyin kifejtette: 

Olyan kifejezően és fertőzően nevet, hogy ez azt jelenti, hogy minden rendben van vele.” 

Ezt követően hozzátette, hogy talán ez azt jelenti, Harris elkerülné a további szankciókat Oroszországgal szemben.

Putyin egyúttal hangsúlyozta, hogy Trump elnöksége alatt több szankciót vezettek be Oroszország ellen, mint bármely korábbi amerikai elnök alatt. Zárásként az orosz elnök kijelentette: „Végső soron az amerikai nép döntése, és mi tiszteletben tartjuk azt.” Az Egyesült Államok hírszerzése már korábban megállapította, hogy Oroszország Trump 2016-os kampányát támogatta, és igyekezett aláásni Hillary Clinton esélyeit. Noha a Kreml tagadta, hogy beavatkozott volna az amerikai választásokba, Jevgenyij Prigozsin, az orosz Wagner zsoldos csoport alapítója büszkén hirdette: „Beavatkoztunk, beavatkozunk, és továbbra is beavatkozunk.”

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2024. szeptember 07. 08:05
Kamala inkább férfinak néz ki, az IQ-ja 30.
haxima
2024. szeptember 06. 10:50
AZért kurvára kitalálhatná már a FOS, hogy 1. AZ oroszok vannak minden rossz mögött, választásokat befolyásolnak, dezinformálnak mindent is, holnap elfoglalják a világot. 2. Az idiótáknak annyi cuccuk sincs, hogy mosógépből lopják a csipeket.
Megtalálta
2024. szeptember 06. 10:35
"Az Egyesült Államok hírszerzése már korábban megállapította, hogy Oroszország Trump 2016-os kampányát támogatta, és igyekezett aláásni Hillary Clinton esélyeit." Nem megállapította, hanem hazudta.
Syr Wullam
2024. szeptember 06. 10:34
"Fertőzően nevet"? Nabazmeg. Do you speak Hungarian? 🤔
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!