„Jót beszélgetett" Geert Wilders és Volodimir Zelenszkij

2024. szeptember 07. 13:24

Kényes témák is szóba kerültek.

2024. szeptember 07. 13:24

Nyitókép: Geert Wilder Facebook-oldala

 

Megbeszélést folytatott Volodimir Zelenszkij és Geert Wilders a holland Szabadságpárt elnöke – erről a holland politikus számolt be Facebook-oldalán. Wilders azt írta, hogy tárgyalt az Ukrajnában zajló háborúról, a Hollandia által Kijevnek nyújtott támogatásról, de az ukrán korrupcióról, a béke lehetőségéről és annak feltételeiről, valamint az Északi Áramlat ügyéről is. 

Egy jó beszélgetés, nagyon köszönöm Zelenszkij elnök úrnak

 – fogalmazott Wilders.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. szeptember 08. 17:40
2O24. júliusában az USA- Hollandia, Németo. Olaszo. és Románia újabb fegyveres segitséget igért Ukrajnának úgymond védekezésre. Tehát nyilván Wildert sem küldte el más éghajlatra Zele, mert tudja, kihez hogyan érdemes viszonyulni és kedveskedni vagy esedezni. Jó szinész is egyben, nem csak hadvezér, bár mandátuma lejárt, amig tart a háború, addig népszavazást se lehet tartani náluk, de mit számit az ???
Aerion
2024. szeptember 07. 21:29
Ma is bukik a Zorbán... Érthetelen Wilders és Meloni: azoknak a bolsevista gazembereknek a háborúját támogatják, akik egy kanál vízben megfojtanák őket. -------------- Igen, ezzel párhuzamban egy tömeggyilkos idiótát támogatnak, aki a saját nemzete hóhérja bájdenherriszessoros megbízásból. Ez annyit jelent, nem EZEK a megfelelő vezetők a nemzetek politikájának támogatásához.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. szeptember 07. 20:24
Érthetelen Wilders és Meloni: azoknak a bolsevista gazembereknek a háborúját támogatják, akik egy kanál vízben megfojtanák őket.
bill-murr
2024. szeptember 07. 18:21
Zs-k egymas kozott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!