Ausztria is bejelentkezett közvetítőnek Oroszország és Ukrajna között

2024. szeptember 07. 11:20

Karl Nehammer szerint Bécs kész lesz támogatni a nemzetközi jogon alapuló igazságos és fenntartható békét.

2024. szeptember 07. 11:20

Nyitókép: Getty Images / Hermsdorf

„Figyelembe vesszük az orosz elnök kijelentéseit az Ukrajnával való béketárgyalásokra való nyitottságáról” – írta Karl Nehammer osztrák kancellár az X-en.

Úgy folytatta: „Bármely tárgyalásnak előfeltételek nélkül és egyenlő alapon kell lezajlania. Ausztria kész lesz támogatni a nemzetközi jogon alapuló igazságos és fenntartható békét.”

Nehammer azt is kijelentette, hogy

Ausztria kész arra, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet székhelyeként a tárgyalások helyszínéül szolgáljon”

Az utóbbi időben több ország vezetője is kijelentette, hogy kész közvetíteni a háborúzó felek között. Többek között erről beszélt legutóbbi kijevi látogatásán Narendra Modi indiai miniszterelnök, de Recep Tayyip Edogan török elnök is többször beszélt arról, hogy Törökország is szívesen helyet biztosítana a béketárgyalásoknak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. szeptember 07. 20:52
Ausztria Oroszország ellensége. Nem semleges ország. Hogy lehetne ilyen helyen béketárgyalás ?
obi-wankenobi
2024. szeptember 07. 15:56
Ha valaki látta is a Csillagok háborúja című filmet és nem csak nézte, az könnyen rájöhet, hogy egy Darth Waderen keresztül sosem lehet nyomást helyezni az uralkodóra. Az uralkodóval egyetlen módszerrel lehet tárgyalni és ez az elpusztítása. Tehát Ausztria hiába akarja zselét tárgyaló asztal mellé állítani, mert az uralkodó akkora pénzt adott zselének a szerepéért, amit ausztria el se tud képzelni. De a legfontosabb lenne a felismerés. Ausztria fel sem ismeri, hogy hányadán áll a témában. Teljes homály. Ha ezt a dokumentum filmet megnézed, Te is megérted, miért nincs értelme zselével tárgyalni. A link beillesztését számomra letiltották, ezért Videán keress rá. Videa/ And Game feliratos Ha még bírod, ez is fontos lenne. Videa/ The war on democrasy feliratos Videa/ Star Wars kód Első rész Videa/ Star Wars kód Második rész Videa/ Star Wars kód Harmadik rész
herden100
2024. szeptember 07. 15:13
Adjátok vissza a Máriapócsi képet. Láttam gyönyörüséges Templomotokban.
abcd2k
2024. szeptember 07. 15:05
A felek egyelőre nem karnak tárgyalni, de húzzon sorszámot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!