Ennek még következménye lesz: Oroszország beleállt, megvédte Magyarországot

2024. szeptember 04. 08:41

Vlagyimir Putyin egyik legtöbbet szereplő munkatársa szerint az Európai Unió vezetői a konfliktus békés megoldására irányuló felhívásokat elítélik, a realista álláspontokat valló országokat szigorúan és demonstratívan büntetik.

2024. szeptember 04. 08:41
null

Nyitókép: AFP/Natalia Kolesnikova

Az Európai Unió az európai intézmények diktatúrájának megteremtése felé vette az irányt, amit a külügyminiszterek informális találkozóinak Budapestről Brüsszelbe való áthelyezése is bizonyít – jelentette ki Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Lenta tudósítása alapján. A nyilatkozattal néhány órával korábban a másik nagy orosz portál, a RIA is kiemelten foglalkozott.

Ez egyértelmű jelzés az egész világ számára: az Európai Unió irányt szabott az euró-intézmények diktatúrájának, az uniós tagállamok és népeik alárendeltségi rendszerének létrehozásának. A konfliktus békés megoldására irányuló felhívásokat elítélik, a realista álláspontokat valló országokat szigorúan és demonstratívan büntetik

– fogalmazott Vlagyimir Putyin kormányának egyik legtöbbet szereplő tagja. Zaharova hozzátette: az EU jelenlegi vezetése következetesen a ruszofóbia erőltetésére törekszik a tagállamokban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. szeptember 04. 14:45
NAMÁRMOSTAN! TESSÉK választani : MIT kíván a magyar nemzet: a./ AZ EU -s források folyósítását, az oroszok dicsérő szavai nélkül b./ AZ oroszok ORBÁN VIKTORT dicsérő szavait, és a nekünk járó EU -s források befagyasztását
röviden
2024. szeptember 04. 13:58
Azért talán szerencsésebb lenne, ha az oroszok verbálisan inkább diszkréten cinkelnének. :) Nem haverok vagyunk, hanem üzlettársak.
Charlie5
2024. szeptember 04. 12:50
Hmm, csak tudnám mit akar a nyugat, ha az oroszok nem engednek, meddig akarnak elmenni?
atti64
2024. szeptember 04. 12:45
AZ UNIOT TÖBB MINT 10 ÉVE PATKÁNYOK IRÁNYITJÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!